30 / 04 / 2024

Kepez Bolat Yıldırım Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

Kepez Bolat Yıldırım Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

Kepez Belediyesi ve hayırsever işbirliği Kuzeyyaka Mahallesi'ne inşa edilen Bolat Yıldırım Aile Sağlığı Merkezi ve muhtarlık binasının açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.



Hayırsever Bolat Yıldırım, kalıcı bir eseri mahalleye kazandırmasına vesile olmasından dolayı Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti. Tesisin hayırlı olmasını dileyen Yıldırım, hayır işi iyi yapmaya devam edeceğini belirtti. 


BU BİR VİCDANİ SORUMLULUK 

Başkan Tütüncü, "Verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırsever Bolat Bey ile yarı yarıya katkıyla ASM'mizi tamamladık. Artık birçok mahallemizde ASM yapıyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sağlık ocağı yapmak bizim görevimiz değil ama biz vicdanı sorumluluğumuz gereği mahallelerimize doktoru ve şifayı getirmek için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik" dedi. Sağlık kompleksinin içerisinde muhtarlık hizmet binasının da bulunduğunu aktaran Tütüncü, "Mevcut bir muhtarlık binası vardı ancak daha merkezi bir yerde olması için yeni bir muhtarlık binası inşa ettik" dedi. Her hafta ya bir açılış yaptıklarını ya da yeni bir eserin temelini attıklarını vurgu yapan Tütüncü. Aralık ayının da yoğun geçeceğini söyledi. 


Sabah Güney



Haber Antalya Akdeniz Manşet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kuzeyyaka Mahallesindeki açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılışta muhalefet ve iktidar meclis üyelerine teşekkür eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, '"Biz çalıştıkça Kepez'in güzelleştiğini görmek sadece bize değil. Kepez halkına da tarifsiz mutluluk veriyor. Bu eserler hepimizin. Bu eserlerde emekleri olan meclis üyelerime çok teşekkür ediyorum. 

Hepsinin imzası var. Belediye meclisleri kavgaların, gürültülerin olduğu yerlerdir. Seviyesiz tartışmaların olduğu yerdir. Ama Kepez meclisinde iktidarı, muhalefetiyle saygı, sevgi, oy birliği ile halka hizmet etmek var. Ben bundan dolayı bütün meclis üyelerimle gurur duyuyorum" diye konuştu. 


Belediye-hayırsever işbirliği

Tütüncü, iki açılışı bir arada yapmak için toplandıklarını dile getirerek, "Bunlardan birincisi bölgemize nice hizmetleri olan çok değerli iş adamımız Bolat Yıldırım'ın katkılarıyla yapılan aile sağlığı merkezimizdir. 

Diğeri ise, Kuzeyyaka Mahallesi'nin muhtarlık binasıdır. Bu iki eseri mahallemize hizmet etme noktasında vatandaşa armağan ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

2014 seçimleri öncesinde Kuzeyyaka Mahallesi'ne verdiği sözleri hatırlatan Tütüncü, "Buraya bir okul binası kazandırma sözü vermiştik. Seçimler geçti en kısa zamanda imar planlama noktasında eksiklerini tamamladığımız okulumuzun bahçesine 24 derslikli bir okul armağan ettik. Yakında okulun açılışı gerçekleşecek. Bu arazide imar ve mülkiyet sorunları vardı. O sorunları da çözmek suretiyle yeni bir aile sağlık merkezi kazandırılabilecek alt yapıyı oluşturduk. Bütün her şeyi ayarladıktan sonra burada güzel bir proje gerçekleştirdik. Hayırseverimiz bu binanın yapılmasında yüzde 50 katkı sağladı. Diğer yüzde 50 katlıyı da belediyemiz kendi imkanlanyla yaptı. Bu tesisimiz bölgemize canlılık kazandınlacak" dedi.

 

Mahallere şifa geldi

Kepez'in mahallelerine doktorun, şifanın yakın hale getirilmesinin önemine değinen Tütüncü, "Kepez'in birçok mahallesinde yeni aile sağlığı merkezleri yapıyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Vicdani sorumluluğumuz gereği mahallel imize doktoru, şifayı götürmek için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik. Önümüzdeki günlerde Göksu, Altınova ve Duraliler'e kazandırmakta olduğumuz aile sağılığı merkezlerimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Şifa mahallelere geldi" dedi. Açılışı yapılan Kuzeyyaka Muhtar Evi ile ilgili de bilgi veren Tütüncü, "Muhtarlık ofisi nezih şartlarda hizmet versin diye buraya getirdik hayırlı olsun" dedi. Açılışta kısa bir konuşma yapan hayırsever Bolat Yıldırım, mahalleye hizmette bulunma fırsatı sunan Başkan Tütüncü'ye teşekkür etti. İlçe Toplum Sağlığı Müdürü Doktor Cengiz Nizam da Tütüncü'ye ve kaymakama emeklerinden dolayı teşekkür etti. Açılışa Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediyesi Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı. 


Antalya Akdeniz Manşet


Geri Dön