28 / 04 / 2024

Kepez Devlet Hastanesi inşaatı tam gaz ilerliyor!

Kepez Devlet Hastanesi inşaatı tam gaz ilerliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı açıklamada 350 yataklı devlet hastanesinin yapımının 29 Ekim 2015 'te tamamlanarak, bir Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak Antalya'ya kazandırılacağını söyledi




Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 350 yataklı devlet hastanesinin yapımının 29 Ekim 2015'te tamamlanarak, bir Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak Antalya'ya kazandırılacağını söyledi  TOKİ  eliyle Kepez ilçesinde Sütçüler bölgesine inşa edilen ve ihale bedeli 75 milyon lira olan Kepez Devlet Hastanesi'nin karkas ve iç tefrişatının yüzde 55'i tamamlandı. Başkan Hakan Tütüncü. 3 Mart'ta temeli atılan 350 yataklı hastanenin şantiyesini ziyaret etti. Tütüncü, şantiye binasında yüklenici firma yetkililerinden hastanenin inşasının son durumuyla ilgili bilgi aldı. Tütüncü. 

firma yetkilileri eşliğinde daha sonra hastane binasına giderek, örnek hasta odasını inceledi ve katları dolaştı. İnceleme sonrası açıklama yapan Başkan Tütüncü. "Kepez'de, iftihar edilecek bir eser yükseliyor" dedi. 

Hastanenin hayat bulması için çok uğraş verdiğini anımsatan Tütüncü, "Kepez, hastane yatırımını hak ediyordu. Uzun uğraşlarımız neticesinde 2014 Mart ayında hastanenin temeli atıldı. Ne mutlu ki. 9 ay gibi kısa bir sürede kaba inşaatında ve iç tefrişatmda belli bir noktaya gelindi. Aşkla. 

şevkle devam eden bir hastane inşaatı var" diye konuştu. Tütüncü, hastanenin 29 Ekim 2015'te hizmete açılacağı sözünün verildiğini hatırlatarak, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak Kepez'e, Antalya'ya hastane kazandırılacak" dedi.



Antalya Körfez


Geri Dön