28 / 04 / 2024

Kepez Duraliler'e sağlık merkezi inşa edildi!

Kepez Duraliler'e sağlık merkezi inşa edildi!

KEPEZ Belediyesi tarafından Duraliler Mahallesi'nde yapılan sağlık merkezinin inşası tamamlandı. Kuzeyyaka, Göksu ve Altınova Sinan mahallelerinde inşa edilen sağlık merkezlerinden sonra Duraliler Mahallesi'nde de sağlık merkezi inşa edildi.



KEPEZ Belediyesi tarafından Duraliler Mahallesi'nde yapılan sağlık merkezinin inşası tamamlandı. 

Kepez Belediyesi tarafından Kuzeyyaka, Göksu ve Altınova Sinan mahallelerinde inşa edilen sağlık merkezlerinden sonra Duraliler Mahallesi'nde de sağlık merkezi inşa edildi. Belediye ait 350 metrelik arsaya inşa edilen sağlık merkezinin jeneratöründen, klimasına kadar tüm ekipmanları da takıldı. 

Sağlık merkezinin açışının önümüzdeki günlerde yapılacağını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Sağlık Bakanlığı'nın, Duraliler Aile Sağlığı Merkezi'ne (ASM) aile hekimi uzmanı atadığını kaydetti. Başkan Hakan Tütüncü, aile hekimi ataması yapılan Altınova Sinan ASM'nin açılışını da yakın bir tarihte yapacaklarını belirtti. Başkan Tütüncü, Duraliler ASM'de, acil müdahale odası, muayene odaları, emzirme odası, aşı odası, lavabolar, mutfak, geniş bir bekleme salonu gibi üniteler yer aldığını söyledi.

Vatandaşların sağlık alanındaki hizmet taleplerini karşılamaya devam edeceklerine işaret eden Tütüncü, "Doktor mahallelerimize daha yakın olsun, şifa mahallelerimizde dağıtılsın, diye ASM binaları inşa ediyoruz. ASM ile şifayı da hizmeti de mahallelerimizin ayağına götürüyoruz" dedi.


Hürriyet


Geri Dön