12 / 05 / 2024

Kepez Duraliler sağlık merkezi inşa edildi

Kepez Duraliler sağlık merkezi inşa edildi

KEPEZ Belediyesi tarafından Duraliler Mahallesi'nde yapılan sağlık merkezinin inşası tamamlandı. Kuzeyyaka, Göksu ve Altınova Sinan mahallelerinde inşa edilen sağlık merkezlerinden sonra Duraliler Mahallesi'nde de sağlık merkezi inşa edildi.

Kepez modern sağlık merkezine kavuşuyor!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen sağlık merkezinde çalışmalar tamamlandı. Merkez yakın zamanda hizmete açılacak.

Antalya Kepez'de modern sağlık merkezinin inşası tamamlandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen modern sağlık hizmetinde çalışmalar tamamlandı. Bölge halkının ihtiyacına büyük ölçüde cevap verecek olan merkez kısa zamanda hizmete girecek.

Kepez'e sağlık merkezi kuruluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesinde kapsamlı bir sağlık merkezi kuruyor. Çalışmaları tamamlanan sağlık merkezine ilk etapta Sütçüler'deki Çocuk Ağız Diş Polikliniği taşınacak.

Antalya Kepez'de sağlık merkezi yatırımları yapılıyor!

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, çok yakında hizmet vermeye başlayacak olan belediye sağlık merkezinde ağız ve diş sağlığı polikliniği hizmeti vereceklerini duyurdu.

Kepez sağlık merkezi inşaatının yüzde 90'ı tamam!

Başkan Hakan Tütüncü, hizmet binasının arka bahçesinde kaldırılan atölyelerin yerine inşa edilen tesiste, devam eden çalışmaları inceledi. Başkan Tütüncü, yüklenici firma yetkililerinden sağlık merkezinin inşası hakkında bilgi aldı.

Kepez Duraliler'e sağlık merkezi inşa edildi!

KEPEZ Belediyesi tarafından Duraliler Mahallesi'nde yapılan sağlık merkezinin inşası tamamlandı. Kuzeyyaka, Göksu ve Altınova Sinan mahallelerinde inşa edilen sağlık merkezlerinden sonra Duraliler Mahallesi'nde de sağlık merkezi inşa edildi.

Kepez 2016'da sağlık şehri olacak!

Kepez Belediye Meclisi’nde sağlık yatırımlarının sürdüğünün altını çizen Başkan Tütüncü, 2016 yılında Kepez’e dev yatırımlar geleceğini müjdeledi.

Kepez'de dev sağlık yatırımları sürüyor!

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü sağlık yatırımlarının sürdüğünü belirterek 2016' da Kepez'e dev yatırımlar geleceğini müjdeledi

Kepez'de sağlık yatırımları hız kesmeden devam ediyor!

Kepez Belediyesi, ilçeye sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Sütçüler ve Şehir Hastanesi'nin yanı sıra mahallelere de aile sağlığı merkezleri yapılıyor.

Kepez'de sağlık merkezi yapımına başlanıyor!

Kepez'de ihale süreci tamamlanan ve yüklenici firma ile yer teslim sözleşmesi imzalan belediye sağlık merkezinin temeli Ekim ayı içerisinde atılacak.

Kepez'de sağlık merkezinin temeli atılıyor!

Kepez Belediyesi, 2015 yılı yatırım programına aldığı 8 projenin 5’ncisinin de yapımını başlatıyor. İhalesi süreci tamamlanan ve yüklenici firma ile yer teslim sözleşmesi imzalan belediye sağlık merkezinin temeli Ekim ayı içerisinde atılacak.

Kepez Sağlık Merkezi'nin temeli Ekim'de atılacak!

Kepez Belediyesi, 2015 yılı yatırım programına aldığı 8 projenin 5’ncisinin de yapımını başlatıyor.İhalesi süreci tamamlanan ve yüklenici firma ile yer teslim sözleşmesi imzalan belediye sağlık merkezinin temeli Ekim ayı içerisinde atılacak.

Kepez'de kent parkı ve sağlık merkezi inşaatı bu yıl başlayacak!

Kepez Belediyesi, kent parkı ve belediye sağlık merkezi inşaa edecek. İhalenin kesinleşmesi ve yer teslimin ardından projelerin inşasının bu yıl içerisinde başlayacağı bildirildi.

Kepez Duraliler sağlık merkezi inşa edildi Haberi

Kepez Duraliler sağlık merkezi inşa edildi

KEPEZ Belediyesi tarafından Duraliler Mahallesi'nde yapılan sağlık merkezinin inşası tamamlandı. 

Kepez Belediyesi tarafından Kuzeyyaka, Göksu ve Altınova Sinan mahallelerinde inşa edilen sağlık merkezlerinden sonra Duraliler Mahallesi'nde de sağlık merkezi inşa edildi. Belediye ait 350 metrelik arsaya inşa edilen sağlık merkezinin jeneratöründen, klimasına kadar tüm ekipmanları da takıldı. 

Sağlık merkezinin açışının önümüzdeki günlerde yapılacağını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Sağlık Bakanlığı'nın, Duraliler Aile Sağlığı Merkezi'ne (ASM) aile hekimi uzmanı atadığını kaydetti. Başkan Hakan Tütüncü, aile hekimi ataması yapılan Altınova Sinan ASM'nin açılışını da yakın bir tarihte yapacaklarını belirtti. Başkan Tütüncü, Duraliler ASM'de, acil müdahale odası, muayene odaları, emzirme odası, aşı odası, lavabolar, mutfak, geniş bir bekleme salonu gibi üniteler yer aldığını söyledi.

Vatandaşların sağlık alanındaki hizmet taleplerini karşılamaya devam edeceklerine işaret eden...