29 / 04 / 2024

Kepez Gülveren'de 135 hak sahibi için dönüşüm projesi hazırlandı!

Kepez Gülveren'de 135 hak sahibi için dönüşüm projesi hazırlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin Gülveren Mahallesi'nde gecekonduda yaşayan 135 hak sahibi için kentsel dönüşüm projesi hazırlandı.



Antalya Kepez Belediyesi'nin Gülveren Mahallesi'nde gecekonduda ikamet eden 135 hak sahibini modern konutlarda konforlu yaşamla bir araya gelecek kentsel dönüşüm projesi hızlandı. Projede fiziki gerçekleşme yüzde 65 seviyelerine gelindi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Şubat ayında yer tesliminin yapıldığı kentsel dönüşüm bölgesinde inşaatlar sürüyor. Yüklenici firma, pandemi süreci karşısında kısa bir süre içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek olan 8 ile 10 katlı ve 6 bloktan meydana gelen 317 konutun yapımında yüzde 65'ler seviyesine geldi. 

Konutların sözleşmede yer alan tarihin öncesinde tamamlanıp hak sahiplerine teslim edilmesi amaçlanıyor. Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi, 65 bin 911 metrekare alanda yaklaşık 160 adet gecekonduyu ve 135 hak sahibini kapsıyor. Yapımı süren proje ile hak sahiplerine konforlu, modern, sosyal tesis imkânlarının olduğu konutlarda yaşama fırsatı sunuluyor.

 


Geri Dön