27 / 04 / 2024

Kepez'e yapılan emlak yatırımı kazandırır!

Kepez'e yapılan emlak yatırımı kazandırır!

İnşaat piyasasının ve emlak sektörünün 2016 yılıyla birlikte eski seyrine yaklaştığını söyleyen KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık, Kepez'e yapılacak yatırımların kazandıracağına dikkat çekti.



2015 yılında yaşanan siyasi gerginlik ve belirsizlik nedeniyle duraksayan inşaat piyasasının ve emlak sektörünün 2016 yılıyla birlikte eski seyrine yaklaştığını söyleyen KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık, Kepez'e yapılacak yatırımların kazandıracağına dikkat çekti.


Son dönemde Kepez bölgesinde artan devlet yatırımlarının ve hızlı yapılaşmanın inşaat sektörünü ve emlak piyasasını hareketlendirdiğini belirten Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı, "Altınova'da 30 yılı aşkın bir süredir imar sorununun çözülmesiyle birlikte, yıllardır çözülemez denilen bir sorun çözülmüş oldu ve artık bu bölgede imara uygun yapılaşmanın önü açıldı. Altınova'nın bir ticaret merkezi olmasının önünü açan bu gelişme, bu bölgeye yatırım yapmayı planlayan vatandaşlarımızın beklentilerine katkı sağlayacaktır" dedi. 


YATIRIMCININ YÜZÜ GÜLECEK 


Kepez ve Santral mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1/1000'lik imar planının geçtiğimiz günlerde Biiyükşehir Meclisi'nde kabul edildiğini hatırlatan Akbıyık, bu proje sonrasında Kepez'in Antalya'nın en prestijli bölgelerinden biri haline geleceğini ve bölgenin değerinin misli misli katlanacağını dile getirdi. Öte yandan Kepez'de tamamlanan ve proje aşamasındaki diğer yatırımlara da değinen Akbıyık, vatandaşları Kepez'e yatırım yapmaya davet ederek, "Kepezpark Varsak Projesi, Kepez Devlet Hastanesi, Kepez ParkOrman Projesi, DokumaPark gibi dev yatırımlar Kepez'in marka değerine büyük katkı sağlayacak ve bölgedeki emlak piyasasına değer katarak yatırımcının yüzünü güldürecektir" diye konuştu. 



Ali DELAL/Antalya Gazetesi


Geri Dön