Genel

Keten Residence, Kurtuluş'ta yükselecek!

Keten İnşaat, çok yakında Keten Residence projesine başlayacağını açıkladı. Keten Residence, İstanbulun merkezinde, Kurtuluşta hayata geçirilecek. Projede 2+1 ve 3+1 farklı konut seçenekleri yer alacak. Proje toplam 132 konuttan meydana geliyor

Keten İnşaat, Kurtuluşta Keten Residence projesine başlıyor. Keten Residence projesi toplam 30 bin 850 metrekare inşaat alanına sahip bir proje. 3 bin metrekarelik sosyal alanın bulunağı Keten Residenceta konutlara ayrılan alan 19 bin 438 metrekare, ticaret alanı ise 5 bin 705 metrekare büyüklüğünde.

Keten Residenceta ayrıca 4 bin metrekarelik, 232 araçlık otopark alanı bulunuyor. Keten Residenceta A tipi 2 oda 1 salon dairelerden 18 adet bulunuyor. Projede 18 adet B tipi 3+1, 45 adet C tipi 2+1, 51 adet D tipi 3+1 daireler yer alıyor.

Uluslar arası standartlarda inşa edilecek olan Keten Residence projesinde çok amazlı tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yarı açık yüzme havuzu, güneşlenme terası ve aktiviteleri, çok amaçlı fitness ve aerobik salonu, sinema odaları yer alıyor.

Alışveriş birimlerinin de yer aldığı Keten Residence projesinde ayrıca sauna, masaj ve dinlenme bölümleri, restoran, kafe ve bar, kuru temizleme ve kat temizliği, vale servisi gibi hizmetler verilecek.

Kapalı otoparkın bulunacağı Keten Residenceta tüm malzeme ve sistemler uluslar arası normlara uygun olacak. En son deprem yönetmeliğine uygun zemin etüdü ve zemin güçlendirmeleri yapılacak. Radye temel ve perde beton sistemli betonarme taşıyıcı sistem kullanılacak.

132 adet rezidans daireden meydana gelen Keten Residenceta bulunan dairelerde salonlar, odalar, giriş holleri, mutfaklar ve koridorlar lamine parke, ıslak zeminler granit seramik, balkonlar granit veya poliüretan kaplama olacak. İç duvarlarda saten alçı sıva üzeri ithal boyayla boyanacak ya da ithal duvar kağıdıyla kaplanacak.

Banyo ve wc tavanlarında neme dayanıklı olmak üzere tüm mahallerde alçı panel asmatavan üzeri saten alçı sıva ve su bazlı plastik boya kullanılacak. Isı ve ses izolasyonlu alüminyum doğramalar ısı ve güneş kontrollü ısıcamla sağlanacak.

Keten Residencetan ev alanlara elektrikli ocak, bulaşık makinesi, buzdolabı, elektrikli fırın, mikrodalga fırın ve davlumbazdan oluşan ankastre setleri hediye edilecek. Keten Residenceın diğer özellikleri arasında 24 saat güvenlik, kameralı güvenlik sistemi bulunuyor.

http://www.keteninsaat.com.tr/

0-212-233 49 10
keteninsaat@keteninsaat.com.tr


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com