16 / 05 / 2024

2012 hizmet yılı

2012 hizmet yılı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 2012 yılı yatırım programı için kolları sıvadı. İş sezonunun açılmasıyla birlikte yapımına geçtiğimiz yıl başlanan yatırımlar yıl içerisinde tamamlanacak

2012 yılının otomobil fiyatları şaşırttı! Şimdi bu paraya iPhone bile alınmıyor!

Otomobil fiyatları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2012 yılının otomobil fiyatlarını paylaşarak, şimdi bu fiyatlara iPhone bile alınmadığını söyledi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 Yıl Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 Yıl Parkı Şubesi bugün Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Tekirdağ'daki hizmet binası 2021 yılında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapımı tüm hızıyla devam eden Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu. Yapımına 2016 yılında başlana bina 2021'de tamamlanması planlanıyor. 

Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet verecek!

Medicana Grup, Fenerbahçe Kulübü ile yaptığı işbirliği hayata geçirilen Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet vermeyi hedefliyor. 

Bağcılar Belediyesi'nin Yeni Hizmet Binası yıl sonunda açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapımı bir yıl önce başlatılan Bağcılar Belediye hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı..

Osmangazi'de 2017 açılış ve temel yılı olacak!

2016 yılını hizmet yılı olarak tamamlamanın haklı gururunu yaşayan Osmangazi Belediyesi, 2017 yılına da gerçekleştireceği açılış ve temel atmalar ile damga vurmaya hazırlanıyor.

KTO'nun yeni hizmet binası yıl sonunda hizmete açılacak!

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve protokol üyeleri, yapımı devam eden KTO Hizmet Binası inşaatını gezdi. Mahmut Hiçyılmaz, inşaatın son durumu hakkında bilgi vererek yıl sonunda hizmete açılacağını belirtti.

Kandıra Belediyesi hizmet binasının temeli yıl içinde atılacak!

Kandıra Belediye Meclisi’nin nisan ayı oturumda konuşan Başkan Köken, belediye hizmet binası için çalışmaları hızlandırdıklarını ifade ederek, 2016 yılı içerisinde belediye hizmet binasının temelini atacaklarını söyledi

Nevşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası bu yıl açılacak!

Nevşehir Belediyesi'nin vatandaşlara yönelik hizmetlerini daha etkin ve modern ortamda sürdürmesi amacıyla inşaat çalışmaları süren Nevşehir Belediyesi Hizmet Binası, bu yıl içerisinde hizmete açılacak.

TOKİ hizmet binalarının 2 yıl süreli bakımlarının hizmet alımı ihalesi bugün yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı hizmet binalarının 2 yıl süreli malzemeli genel temizliğinin yapılması hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ hizmet binalarının 2 yıl süreli genel temizliğini yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı hizmet binalarının 2 yıl süreli genel temizliğinin yapılması hizmet alım işi ihalesi 29 Eylül 2015 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek.

TOKİ hizmet binalarının 2 yıl süreli bakımlarının hizmet alımı ihalesi bugün!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hizmet Binaları 2 yıl süre ile periyodik bakımlarının yapılması ve hizmete hazır halde tutulması hizmet alımı işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

2012 hizmet yılı Haberi

2012 hizmet yılı

 

Büyükşehir Belediyesi, 2012 hizmet yılında Erzurum'u şantiyeye dönüştürmeye hazırlanıyor. Yapımına geçtiğimiz yıl başlanan Erzurum Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden Şehitler Mahallesi Sosyal Konutları'na, Mahallebaşı'ndaki Süt ve Süt Ürünleri Çarşısı'ndan Hurdacılar Sitesi'ne varıncaya kadar birçok yatırıma kaldığı yerden devam edecek olan Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Et Entegre Tesisleri, Kayakyolu Spor Kompleksi, Doğu Anadolu Kongre Fuar ve Kültür Merkezi gibi projelere de bu yıl başlayacak. Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda Mevlana Vadisi Projesi ile Pirali Baba Türbesi çevre düzenleme çalışmalarını da gerçekleştirecek.   Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum'da 2012'yi hummalı çalışma ile geçireceklerini bildirdi. Yapımına geçtiğimiz yıl başlanan birçok yatırımın kaldığı yerden devam edeceğini belirten Başkan Küçükler, bu yatırımlara ek olarak yeni projeleri de uygulamaya sokacaklarını bildirdi. Başkan Küçükler, yapını devam eden projelerin yanı sıra yeni...