14 / 05 / 2024

2020 Olimpiyat

2020 Olimpiyat

İstanbul’un 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları adaylığı sürecinde Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne (IOC) yapılacak tüm çalışmalar ile hazırlanacak tesisleri içeren dosya iletilirken, bu önemli hedef için aynı ölçüde önemli taahhütlerde bulunuldu

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Roma Olimpiyat Stadı 12 Haziran'da açılacak!

2020 yılının önemli futbol etkinlikleri arasında bulunan 2020 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2020) 4 karşılaşmaya ev sahipliğinde bulunacak İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Olimpiyat Stadı'nda açılış maçı için hazırlıklar hızla devam ediyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı yenileniyor!

2020 UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapacak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor. Stadın kapasitesi 92 bin 208'e yükseltilecek.

Kordon İstanbul'da teslimler Haziran 2020'de!

Kordon İstanbul'da teslimler Haziran 2020 yılında yapılıyor. Kordon İstanbul fiyatları 623 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Nef Kandilli Luxury Living 2020'de teslim!

Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Kandilli Luxury Living projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Üsküdar'a bağlı Kandilli'de inşa ediliyor. Nef Kandilli Luxury Living 2020'de teslim edilecek.

Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesi 2020'de teslim!

Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından dizayn ediliyor. Bu yıl içinde başlayacak olan Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesi 2020'de teslim edilecek.

Samsun'da binaların dış cepheleri olimpiyat renklerine boyandı!

18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsunda yapılacak ’23’üncü İşitme Engelliler Olimpiyatı’ hazırlıkları son aşamaya geldi. Olimpiyat kapsamında Samsun'daki binaların dış cepheleri olimpiyat renklerine boyandı.

Kartal Wings projesi Kasım 2020'de teslim!

Kartal Wings projesi Kasım 2020'de teslim ediliyor. Kartal Wings'te fiyatlar 384 bin TL + KDV'den başlangıç gösteriliyor.

Nidapark Küçükyalı Şubat 2020'de teslim!

Tahincioğlu tarafından Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor. Proje iş, yaşam, eğitim ve kamu alanlarından meydana geliyor.

Türk Akımı'nın inşaatı 2020'ye kadar bitecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Atlantik Konseyi İstanbul Zirvesi'nde konuştu. Albayrak, Türk Akımı Projesi'nin 2020'ye kadar biteceği müjdesini verdi.

Enerji kimlik belgesi uygulama tarihi 2020!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile enerji kimlik belgesi zorunluluğu ertelendi. Enerji kimlik belgesi uygulama tarihi 2020 yılı oldu..

Rize-Artvin Havalimanı 29 Ekim 2020'de tamamlanacak!

Rize-Artvin Havalimanı 29 Ekim 2020'de bitirileceğini söyleyen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, " 3,5 yıl sonra biz bu havalimanını bitirmiş olacağız" dedi.

Akdeniz Sahil Yolu 2020'de tamamlanacak!

Akdeniz Sahil Yolu projesi etap etap tamamlanırken Mersin-Antalya arasını 5 saate indirecek. Akdeniz Sahil Yolu projesinin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

2020 Olimpiyat Haberi

2020 Olimpiyat

 

  IOC’ye verilen adaylık dosyasında, İstanbul 2020 için özenle oluşturulmuş spor tesisleri planında, katılımcılar için optimum şartları sağlamak ve tarihi şehrin en görkemli özelliklerini gözler önüne sermek arasında ideal dengenin kurulması hedeflendi.   Tesis planlamasında, şehrin 4 ayrı bölgesini kapsayan, güçlü sürdürülebilirlik temalarıyla desteklenen, içinde belirli bir mantıkla konumlandırılmış 7 küme ve 5 tesis alanı içeren bir master plan oluşturulurken, ağırlıklı olarak mevcut nitelikli spor tesislerine öncelik tanıyarak, 36 tesisin kullanılması planlandı.   Adaylık sürecinde, Olimpik Şehir Bölgesi, Sahil Bölgesi, Boğaziçi Bölgesi ve Orman Bölgesi adlarıyla planlanan alanların, mevcut ile yapılacak yeni tesislerle oyunlar için hazır hale getirileceği taahhüt edildi.   Olimpik Şehir Bölgesi   2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’nın en kapsamlı alanı olarak planlanan Olimpik Şehir Bölgesi, 2 kümede 2 tesis alanı ve müsabakaların yapılacağı 14 spor tesisini barındıracak. Kuzeyinde orman, güneyinde Marmara Denizi olmak üzere şehrin genişleyen batı koridorunda...