Bizhan Pourkomailian Haberi
Bu durumun hızlı yemek sektöründe endişeye yol açtığını kabul eden McDonald's yetkilileri, restoranlarda konsept değişikliğine gittiklerini açıkladı. Avrupa'da 3 yıl önce başlattıkları konsept değişikliğini Türkiye'de de sürdürdüklerini belirten McDonald's Avrupa Bölgesi Tedarik Zinciri Gıda Güvenliği ve İşçi Sağlığı Kıdemli Müdürü Bizhan Pourkomailian, mevcut restoranların dekorunu yenilediklerini ve kablosuz internet (wi-fi) gibi yeni hizmetler vermeye başladıklarını ifade etti. Pourkomailian, "Yeni formatlı restoranlarımızda insanlar daha uzun süre vakit geçirmek istiyor. 3-4 yıl önce bu dönüşüme başladık. Bundan sonra tüm restoranlarımızı yeni formatta açacağız. Bu değişimin geri dönüşünü 2 yılda alıyoruz." diye konuştu. McDonald's Türkiye Genel Müdürü Dilek Başarır ise bu değişim sebebiyle AVM içindeki bir mağazaya 50 bin dolar, cadde mağazalarına 100 bin dolar, Merter'deki gibi iki katlı büyük mağazalar için de...