cookshop Haberi
Hedefimiz 2.5 milyon misafir ve Londra
Cookshop sekizinci şubesini önümüzdeki günlerde Bebek'te açmaya hazırlanıyor. Cookshop restoranlarının kurucusu Bahattin Demir, yılda 2.5 milyon müşteriye ulaşmak istediklerini ve Londra'nın en işlek caddelerinden birinde şube açmak olduğunu söylüyor
Cookshop, bugünlerde beşinci yılını kutlayan, sonuncusu Nişantaşı'ndaki Abdi İpekçi Caddesi'nde açılan ve önümüzdeki günlerde Bebek'te de yeni bir şubesi açılacak olan sekiz Cookshop restoranına yılda 2.5 milyon kişinin girmesi hedefleniyor.
Cookshop'ların mutfağı, rakiplerine oranla daha Türk; yanılıyor muyum?
Türk mutfağını hep bir tık yukarı çekiyoruz. Mönümüzü her değiştirdiğimizde ya da mönümüze yeni lezzetler eklediğimizde, bir tık daha Türk oluyor. Mesela lahmacun pizza, gözleme, yumurtalı ekmek, köfteli salata hep bir tık Türk... Bunlar yok satıyor. Bunu müşteriye nasıl sunarsanız, öyle yürüyor.
Fiyatımız uygun, ürünümüz de kaliteli diye iddialı konuşuyorsunuz. Bu...