Otomobil

Kia Rio mart ayı 2022 fiyat listesi!

Otomobil piyasasında önemli bir pazar payına sahip olan Kia, Rio modelinin mart ayına ilişkin fiyat listesini ve kampanyasını açıkladı. Peki Kia Rio mart ayı fiyat listesi ne oldu? Kia Rio güncel fiyat listesi ve kampanyanın detayları haberimizde...Bu durumda sıfır otomobil satın almayı düşünen vatandaşlar, bütçelerine uygun otomobil araştırmaya başladı

Ocak ayı ile birlikte gelen zamlar otomobil fiyatlarını da yakından etkiledi. Bu durumda sıfır otomobil satın almayı düşünen vatandaşlar, bütçelerine uygun otomobil araştırmaya başladı. Hal böyle olunca otomobil firmaları mart ayına özel kampanyalar düzenlemeye başladı.

Yeni Kia Rio, mart ayına özel fiyat listesini açıkladı. Şubat ayında fiyat etiketi 299 bin 900 TL olan Rio, mart ayı fiyat listesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Türkiye'de otomobil pazarlarında satışa çıkarılan Rio modeli, çıktığı andan beri sınıfının en çok satan modelleri arasında yerini alıyor.

Kampanya mart ayı boyunca Kia Rio modeli için geçerli. Kia Rio modeli satın alacak müşterilerine 12 ay vade, yüzde 1.49 faiz oranı ile 200.000 Türk Lirası değerinde kredi imkanı sağlıyor. Ayrıca Kia müşterilerine özel, nihai değeri 400 bin TL değerinde olan otomobiller için yüzde 70, 400 bin TL değerinde olup 800 bin TL değeri olmayan otomobiller için yüzde 50, 800 bin TL üzerinde olmayan otomobiller için yüzde 30, 1 milyon 200 bin TL değerinde olup 2 milyon TL'nin üzerinde olmayan otomobiller için yüzde 20, 2 milyon değeri üzerinde olan otomobiller için ise yüzde 0 olarak kredilendirme imkanı sunuyor.

Kia Rio modelinin özellikleri

Kia'nın Rio modeli, kusursuz ve ergonomik çizgileriyle eşsiz bir tasarıma ev sahipliği yapıyor. Otomobil, gelişmiş güvenlik teknolojileri, pratik kullanımı, 4. Jenerasyon tasarımı ve yeni bağlantı özellikleri ile B sınıfı bir hatchback modeli olarak satışa sunuluyor. Ria modeli kendi sınıfının en iyi modellerinden olarak dikkatleri üzerine topluyor. Araç, 325 litrelik bagaj hacmi ile geniş ailelerin tercihleri arasında ilk sırada bulunuyor.

Kabinin ön ve arka taraflarında USB girişlerine sahip olan Rio, otomobil hareket halindyken şarj edebilme özelliği ile alıcılarının karşısına çıkıyor. Isıtmalı direksiyon simidine, park sensörüne, halojen ön farlara, 8 inçlik dokunmatik ekranlı multimedya eğlence sistemine ve LED arka stop lambalarına sahip

Peki Kia Rio'nun mart ayı fiyat listesi nasıl? İşte Cevabı...

Kia Rio 2022 mart ayı fiyat listesi

Kia Rio 1.2L 84 PS Manuel, Benzin, Cool
Liste Fiyatı:
309.900 Türk Lirası

Kia Rio 1.4L 100 PS Otomatik, Benzin, Cool
Liste Fiyatı:
364.900 Türk Lirası

Kia Rio 1.4L 100 PS Otomatik, Benzin, Elegance Konfor
Liste Fiyatı:
439.900 Türk Lirası

Kia Rio 1.4L 100 PS Otomatik, Benzin, Prestige
Liste fiyatı:
459.900 Türk Lirası

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Opel faizleri sıfırladı! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Ford Focus'dan 10 bin TL'lik indirim! İşte mart ayı 2022 fiyat listesi...

Dacia Sandero Stepway modelinin fiyatları güncellendi! İşte 2022 mart fiyat listesi!

Vakıfbank'tan taşıt kredilerinde yeni kampanya! 3 ay ödemesiz!