04 / 05 / 2024

Kia Sorento bu ay ne kadar oldu? İşte Kia Sorento 23 Ocak 2023 fiyat listesi!

Kia Sorento bu ay ne kadar oldu? İşte Kia Sorento 23 Ocak 2023 fiyat listesi!

Kia Sorento tasarımı ve ebatları açısından en çok tercih edilen modellerden biridir.  Peki Kia Sorento'nun Ocak ayı fiyatları ne kadar? İşte Kia Sorento 23 Ocak 2023 fiyat listesi!



 

Kia Sorento'nun Öne Çıkan Özellikleri

Üçüncü sıra: Bu boyut ve fiyat aralığındaki çoğu SUV beş kişiliktir. Sorento, üçüncü oturma sırasına sahip az sayıdaki modelden biridir.  Üçüncü sıra uzun yolculuklar için yetişkinler için uygun değil. Ancak çocuklar için sorun değil ve Sorento'yu büyük bir araç kullanmak istemeyen ancak ara sıra böyle davranabilen bir arabaya ihtiyaç duyanlar için harika bir seçenek haline getiriyor.

İkinci sıra kaptan koltukları: Üçüncü sırayı unutun. İkincisinde yetişkinleri mi yoksa daha büyük çocukları mı taşıyacaksınız? 

İsteğe bağlı turboşarjlı motora yükseltirseniz, Sorento'nuz ikinci sırada bir dizi geniş, konforlu kaptan koltuğuyla birlikte gelir. Bu, rahat yetişkinler veya aralarında ayrılık olan çocuklar anlamına gelebilir - her ikisi de iyi fikir.

Kia Sorento bu ay ne kadar oldu? İşte Kia Sorento 23 Ocak 2023 fiyat listesi!

Sektördeki en uzun garanti: Sorento, 10 yıl/100.000 mil aktarma organı garantisine sahiptir. Hayatınızın son 10 yılına bakın - orada bir miktar finansal dalgalanma var mıydı? Evet, çoğumuz da. Şaşırtıcı onarım faturalarından yalıtılmış bir on yıl, muhtemelen Sorento'nun en iyi özelliğidir.

Alışveriş yapanlar karşılaştırmalı alışverişi kolaylaştırmak için araçları kategorilere ayırma eğilimindedir, 
ancak bazı araçlar bu kategorilerin üzerinde yer alır. 2023 Kia Sorento , boyut ve fiyat olarak birçok 2 sıralı
orta boy SUV'a benziyor ancak üçüncü sırayı bir araya getirerek rakiplerinin çoğundan farklı şekillerde kullanılabilir hale getiriyor. Peki Kia Sorento'nun Ocak ayı fiyatları ne kadar? İşte Kia Sorento 23 Ocak 2023 fiyat listesi!


Geri Dön