28 / 04 / 2024

Kia’dan Bongo sahibi olmak isteyenlere 50 bin TL kampanya indirimi!

Kia’dan Bongo sahibi olmak isteyenlere 50 bin TL kampanya indirimi!

Kia, bünyesindeki tek ticari aracı Bongo’ya 50 bin TL kampanya indirimi geldiğini duyurdu. Buna göre, Bongo sahibi olmak isteyenler 50 bin TL daha az ödeyecek.



Kia’dan ticari araç almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Bongo modelini satın almak isteyenlere 50 bin TL indirim müjdesi veren Kia, Bongo’nun güncel fiyat listesini paylaştı.

KİA BONGO İNCELEME

Dikkat çekici bir ticari araç alan Kia Bongo, yükleme kapasitesi kadar tasarımı da etkileyici. Bunun yanı sıra, iç mekânda oldukça güçlü bir konfor alanı mevcut. Donanım özellikleri de bir yandan güvenli sürüşü bir yandan da konforu garantiliyor. 

Kia’dan Bongo sahibi olmak isteyenlere 50 bin TL kampanya indirimi!

Ticari araç sahibi olmak isteyen kişiler için öncelikli husus, yük taşıma kapasitesidir. Kia Bongo’nun yeterli yük kapasitesi sunması, bu bakımdan son derece önemli. Sınıfında önder motor ve fren performansı ise son dönemlerde çok tercih edilmesinin sebebi. Aynı zamanda, aerodinamik tarzı ve sürücüye ilişkin detaylara gösterilen özen de dikkat eçkiyor. Gerçekten ticari araç arayışında kullanın işine odaklanmasını kolay hale getiren bir seçenek sunuyor.

Yuvarlak kenarlı kasa kapakları ile yüklemede tehlikeyi en düşük seviyeye indiriyor. Sivri köşe yapısından kaynaklı kazaları engelliyor. 90 derece ve 180 derece açılabilen arka kasa kapağı ise son derece önemli bir yükleme konforu sizi bekliyor. İç mekâna geçtiğimizde deri koltuklar kullanıcıyı karşılıyor. Standart pakette de olan deri koltuklar, iç mekâna oldukça yüksek bir kalite algısı veriyor. 

Kia’dan Bongo sahibi olmak isteyenlere 50 bin TL kampanya indirimi!

KİA BONGO TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Motor: 2.5L CRDI

  • Yakıt Tipi: Yakıt Tipi

  • Silindir Hacmi (cc): 2.497

  • Çap x Strok (mm): 91,0 x 96,0

  • Maksimum Güç (PS/d/d): 130 / 3.600

  • Maksimum Tork (Nm/d/d): 255 / 1.250 - 3.500

  • Maksimum Hız (km/s): 150

KİA BONGO FİYATI

Kia Bongo 2.5L 130 PS Manuel Dizel Konfor fiyatı: 819 bin TL (Kampanyalı anahtar teslim satış fiyatı: 769 bin TL)

AYRINTILAR İÇİN: https://www.kia.com/tr

EDİTÖR NOTU: Bu haber 30 Eylül 2023 tarihinde saat 03.53'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.26 Türk Lirası, Euro 29.85 Türk Lirası, altının gramı ise 1816 Türk Lirası değerindedir.

Kia Sportage modelinin yeni fiyatı belli oldu! Kampanya desteği geldi mi?

Kia, Niro Hibrit ve Ev modellerine yapacağı zammı erteledi! İşte güncel fiyatlar...

Kia’dan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine 30’ar bin TL indirim! İşte güncel fiyatlar...


Geri Dön