29 / 06 / 2024

Kia'nın SUV'u EV9 Türkiye'de! 

Kia'nın SUV'u EV9 Türkiye'de! 

Kia, elektrikli otomobil pazarının yeni üyesini duyurdu. Buna göre, birçok kişi tarafından beklenen SUV EV9 modeli, artık Türkiye pazarında da yerini almaya hazırlanıyor.



Kia'nın SUV EV9 modelinin detayları.  Yeni elektrikli model SUV EV9'u Türkiye pazarına çıkartacak. Yapılan paylaşımda ise fiyatı ile dikkat çeken yeni model uzun menzili ve eşsiz tasarımı ile tam bir aile arabası olarak karşımıza çıkıyor.

FİYATI İLE TÜM DİKKATLERİ ÇEKİYOR

Kia'nın merakla beklenen dev SUV'u EV9, Türkiye yollarında boy göstermeye başlayacak. Elektrikli araç dünyasında yeni bir çığır açan EV9, göz alıcı tasarımı ve üstün teknik özellikleri ile  segmentinde fark yaratmaya hazır. Prestij ve performansı bir arada sunan bu devasa SUV, 4 milyon 20 bin Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlar ile otomobil severlerin beğenisine sunulduğu kaydedildi.

karar.com'da yer alan habere göre; Kia EV9, markanın gelişmiş E-GMP platformunun ikinci büyük üyesi olarak karşımıza çıkıyor. 800V'luk yüksek voltaj altyapısıyla dikkat çeken EV9, hızlı şarj kapasitesi ve uzun menziliyle elektrikli araç teknolojisinde yeni bir dönem başlatıyor. 5015 mm uzunluğa ve 3100 mm aks mesafesine sahip bu dev SUV, geniş iç hacmi ve konforlu kabin tasarımıyla aileler ve uzun yol tutkunları için ideal bir seçenek oluşturuyor.

ULTRA GENİŞ İÇ TASARIM

Türkiye pazarına ilk etapta 6 koltuklu versiyonuyla giriş yapan Kia EV9, yakında 7 koltuklu versiyonu ile otomobil severler ile buluşacak. Tek motorlu olan Prestige versiyonu ile 4 milyon 20 bin Türk Lirası, çift motorlu ve daha sportif GT Line versiyonu ise 4 milyon 950 bin Türk Lirası fiyat etiketi ile  satışa sunulmuş oldu. Bu her iki modelde de  Kia'nın elektrikli araçlar alanındaki  iddialı tutumunu gösteriyor ve sürdürülebilir ulaşımına ışık tutmaktadır.

Kia nın SUV u EV9 Türkiye de! 

Kia EV9, sadece boyutları ve fiyatıyla değil, aynı zamanda çevreci teknolojileri ve sıfır emisyonlu sürüş deneyimiyle de öne çıkıyor. Elektrikli araçlara geçiş sürecinde önemli bir kilometre taşı olan bu model, performans, lüks ve çevre dostluğunu bir arada sunuyor.

TASARMIYLA BAŞ DÖNDERECEK

Yeni Kia EV9, elektrikli SUV segmentinde yer alan bu çıtasını yükselttiğini ve otomobil severler için unutulmaz bir sürüş deneyimi de sunuyor. Kia'nın bu yeni modeli, elektrikli araç teknolojisindeki son gelişmeleri ve lüks otomobil tasarımını bir araya getirerek, Türkiye'deki otomobil severlere yepyeni bir alternatif sunuyor.

Egea'dan bile ucuz Kia Stonic'te 100 bin TL'ye 0 faiz kampanyası!

Kia'dan Şubat ayına özel tam 250 bin TL'lik indirim!

Kia, Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! İşte Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları!

Kia Ceed HB'de fiyatlar düştü!

Kia'dan 250 bin TL'ye varan indirim kampanyası!


 


Geri Dön