14 / 05 / 2024

Kibar Holding Finanskent'te otel yapacak!

Kibar Holding Finanskent'te otel yapacak!

KİBAR Holding, Finanskent'te bir iş oteli inşa etmeyi planlıyor. Otel yatırımına araziyi değerlendirmek amacıyla gireceklerini söyleyen Ali Kibar, "Otelin 4 veya 5 yıldızlı olmasını planlıyoruz, işletmeciliği uluslararası büyük bir zincire vereceğiz" diye



KİBAR Holding, İstanbul Anadolu yakasında Finanskent olarak adlandırılan bölgeye bir iş oteli de inşa etmeyi planlıyor. Otel yatırımına araziyi değerlendirmek amacıyla gireceklerini söyleyen Ali Kibar, "Otelin 4 veya 5 yıldızlı olmasını planlıyoruz, işletmeciliği uluslararası büyük bir zincire vereceğiz" diye konuştu. 

HOLDİNG, geçtiğimiz yıl Türk Hava Yolları ile yüzde 50 ortaklıkla yeni bir şirket kurdu. Uçak Koltuk Üretimi ve Sanayi Ticaret A.Ş adıyla kurulan şirket, sivil yolcu uçaklarının koltuk üretimi, tasarımı ve montajını yapacak. Şu anda Avrupa Birliği Sivil Havacılık Ajansı'ndan izin bekleyen şirket, Türkiye'de sivil yolcu uçaklarında kullanılacak ilk nihai ürün olacak koltukların üretimine başlayacak. 

Boeing ve Airbus için de onaylı tedarikçi olacak şirket, bu iki havacılık devine nihai ürün veren ilk Türk firması olacak. 


Akşam Gazetesi


Geri Dön