30 / 04 / 2024

Kiler Alışveriş Hizmetleri A.şž halka arz edilecek!

Kiler Alışveriş Hizmetleri A.şž halka arz edilecek!

Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.şž, 2011 yılında halka açılacak. Kiler Alışveriş"ten yapılan açıklamaya göre şirket, hisselerinin yüzde 13,05"ini, ek satış ile birlikte toplam yüzde 15"ini halka arz edecek



Kiler Alışveriş"in talebi, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından 29 Aralık 2010 tarihinde kurul kaydına alındı.

Kiler Alışveriş"in halka arz süreci kapsamında Ocak 2011 tarihinde talep toplanacak. şžirket, Oyak Yatırım liderliğinde toplam 28 kurumdan oluşan konsorsiyumla halka açılırken, halka arz fiyat aralığı 5,30“6,10 lira olarak belirlendi.

Sermaye artırımı ve ortak satışı yoluyla gerçekleştirilecek halka arzda Kiler"in 121 milyon 120 bin lira olan ödenmiş sermayesi, 13 milyon 500 bin lira artırılarak 134 milyon 620 bin liraya çıkarılıyor.

Ayrıca mevcut ortakların sahip olduğu 4 milyon 62 bin 210 adet hisseyle birlikte toplam 17 milyon 562 bin 210 nominal değerli paylar arz edilmiş olacak.

Ayrıca, Kiler Holding A.şž"ye ait 2 milyon 630 bin 790 lira nominal değerli paylar da ek satış kapsamında satılabilecek.

Kiler Perakende Grubu Başkanı Ümit Kiler, 28 yıl önce ilk kez tüketiciyle buluştuklarını, bugün 26 ilde 171 mağazayla hizmet verdiklerini, son sekiz yılda şirketin büyüme oranının yaklaşık yüzde 35 olduğunu kaydetti.

Ümit Kiler, şunları kaydetti: 'Önümüzdeki dönemde de bu hızda büyümeye devam etmeyi planlıyoruz. Bugün Türkiye"deki perakende zincirleri arasında yüzde 100 yerli sermayeye sahip nadir zincirlerden biri konumundayız. Bugüne kadar tüketicimizden aldığımız destekle yakaladığımız başarıyı, halka arzla taçlandırmayı planlıyoruz. SPK"dan halka arz için iznimizi de aldık. 2011 yılının ilk halka arzı olmak yolunda ilerliyoruz.

Önümüzdeki dönemde, halka arzın da kazandıracağı ivmeyle, çok daha ciddi büyüme hedefliyoruz. Amacımız halka arzdan elde edilecek gelirle hızlı ve istikrarlı büyüme oranımızı devam ettirmek. Bu amacımız doğrultusunda ilerlerken halkımız ile birlikte büyümek istiyoruz. Hayalimiz hem yurt içinde hem de yurt dışında hissedarlarımızın olmasıydı. Halka arz planımız ile bunu gerçekleştiriyoruz. Kiler"in halka arzı ülkemize yapılacak doğrudan ve kalıcı bir yatırımın da habercisidir. Biz hissedarlarımızdan gelecek kaynak ile yatırım yapmaya ve büyümeye devam edeceğiz.'
Milliyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Yeni yılın ilk halka arzı Kiler!

Yeni yılın ilk halka arzını Kiler Alışveriş yapacak...

Kiler Alışveriş Hizmetleri, Sermaye Piyasası Kurulu"ndan (SPK) halka arz iznini alarak, hisselerinin yüzde 13.05"ini, ek satış ile birlikte toplam yüzde 15"ini halka arz edecek. Kiler Alışveriş"in talebi, SPK tarafından 29 Aralık 2010 tarihinde Kurul kaydına alındı. Kiler Alışveriş"in halka arz süreci kapsamında Ocak 2011 tarihinde talep toplanacak. Oyak Yatırım liderliğinde toplam 28 kurumdan oluşan ile halka açılacak Kiler"in halka arzında fiyat aralığı 5.30-6.10 TL olarak belirlendi.

Sermaye artırımı ve ortak satışı yolu ile gerçekleştirilecek halka arzda Kiler"in 121 milyon 120 bin TL olan ödenmiş sermayesi, 13 milyon 500 bin TL artırılarak 134 milyon 620 bin TL"ye çıkacak. Kiler Perakende Grubu Başkanı Ümit Kiler, œÖnümüzdeki dönemde, halka arzın da kazandıracağı ivmeyle, çok daha ciddi bir büyüme hedefliyoruz. Amacımız halka arzdan elde edilecek gelir ile hızlı ve istikrarlı büyüme oranımızı devam ettirmek. Bu amacımız doğrultusunda ilerlerken halkımız ile birlikte büyümek istiyoruz. Hayalimiz hem yurtiçinde hem de yurtdışında hissedarlarımızın olmasıydı dedi.
Vatan

Halka açılacak büyümeye kilitlenecek

Yeni yılda halka açılmayı planlayan Kiler, hisselerinin yüzde 13.05"ini, ek satış ile birlikte toplam yüzde 15"ini halka arz edecek.

Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.şž. yeni yılda halka açılmayı planlıyor. Kiler hisselerinin yüzde 13.05"ini, ek satış ile birlikte toplam yüzde 15"ini halka arz edecek. Kiler Alışveriş"in talebi, SPK tarafından 29 Aralık 2010 tarihinde Kurul kaydına alındı. Halka arz süreci kapsamında bu ay içerisinde talep toplanacak. Kiler Alışveriş, Oyak Yatırım liderliğinde toplam 28 kurumdan oluşan geniş bir konsorsiyum ile halka açılacak. Kiler"in halka arz sürecinde halka arz fiyat aralığı ise 5.30 - 6.10 TL olarak belirlendi. Sermaye artırımı ve ortak satışı yolu ile gerçekleştirilecek halka arzda Kiler"in 121 milyon 120 bin TL olan ödenmiş sermayesi, 13 milyon 500 bin TL artırılarak 134 milyon 620 bin TL"ye çıkarılıyor. Kiler Perakende Grubu Başkanı Ümit Kiler, œKiler olarak, 28 yıl önce ilk kez tüketici ile buluştuk. Bugün geldiğimiz noktada 26 ilde 171 mağazamız ile hizmet veriyoruz. Son sekiz yılda büyüme oranımız yaklaşık yüzde 35. Önümüzdeki dönemde, halka arzın da kazandıracağı ivmeyle, çok daha ciddi bir büyüme hedefliyoruz diye konuştu.
Türkiye


Geri Dön