28 / 04 / 2024

Kiler GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Kiler GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Kiler GYO bağımsız denetim kuruluşu olarak Engin Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebecilik Mali Müşavirlik A.Ş 'nin bağımsız denetim kuruluşunu genel kurulun onayına sunuyor.



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Kiler GYO bağımsız denetim kuruluşu olarak Engin Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebecilik Mali Müşavirlik A.Ş 'nin bağımsız denetim kuruluşunu genel kurulun onayına sunuyor.



Açıklama:


Şirketimiz 30.03.2015 tarihli ve 06 sayılı yönetim kurulu kararı ile


Denetimden Sorumlu Komite tarafından da önerildiği üzere, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:X, No: 22 sayılı "Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ" hükümleri ile SPK'nın konuya ilişkin Kararlarına uygun olarak ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu uyarınca, Şirketimizin 2015 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Engin Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebecilik Mali Müşavirlik A.Ş 'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine ve Genel Kurul onayına sunulmasına, 


katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.


Geri Dön