28 / 04 / 2024

Yeşil GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Yeşil GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı ile ilgili olarak yapılacak bağımsız denetim işlemlerini yapacak bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor.



Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Plaftormu'nda bağımsız denetim kuruluşunun belirlenmesi hakkında açıklama yaptı.


Yeşil GYO dün (3 Ekim 2017 Salı) yapılan yönetim kurulu toplantısında Denetim Komitesi'nin 2 Ekim 2017 tarihli tavsiye kararına istinaden, Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ'in ilgili hükümleri uyarınca 2017 yılı ile ilgili olarak yapılacak bağımsız denetim işlemlerinin Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile yapılmasına karar verdi. Yeşil GYO bu kararı 2017 yılı içerisinde yapılacak olan 2016 yılı dönem sonuçlarının görüşüleceği Olağan Genel Kurul Toplantısında, Genel Kurulun onayına sunacak. 


Yeşil GYO'nun KAP açıklaması

03.10.2017 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantımızda;

Denetim Komitesinin 02.10.2017 tarihli tavsiye kararına istinaden, Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ'in ilgili hükümleri uyarınca 2017 yılı ile ilgili olarak yapılacak bağımsız denetim işlemlerinin Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile yapılmasına ve konunun 2017 yılı içerisinde yapılacak olan 2016 yılı dönem sonuçlarının görüşüleceği Olağan Genel Kurul Toplantısında, Genel Kurulun onayına sunulmasına,


Oybirliği ile karar verildiği yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunulur.


Geri Dön