01 / 05 / 2024

Kiler GYO, Sapphire'deki tüm paylarının satacak!

Kiler GYO, Sapphire'deki tüm paylarının satacak!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ İstanbul Sapphire'de mülkiyetinde bulunan tüm kısımların toplu satışı için TFI ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı.



Kiler GYO, İstanbul Sapphire Binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence'da mülkiyetinde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı konusunda yatırım bankası The First Investor (TFI) ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı. Şirket açıklamayı KAP'a yaptı.


TAM 261 METRE

Sapphire, 261 metre anten yüksekliğiyle Avrupa'nın (Rusya toprakları hariç) Shard London Bridge'den sonra en yüksek 2. binası. İnşaatına 2006 yılında başlanan bina 2011 yılında tamamlandı.


Kiler GYO açıklaması;

Şirketimiz tarafından; Istanbul Sapphire Binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence'da mülkiyetimizde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı konusunda, Katar Merkez Bankası'nın düzenleyicisi olduğu ve tamamı hisseleri Katar'lı  Barwa Bank'a ait olan yatırım bankası  The First Investor (TFI)  ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalanmıştır.  


Kamuoyunun bilgisine sunulur. 


Hürriyet 



Haber AA'da şu şekilde yer aldı;


 Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, (GYO) İstanbul Sapphire'nin Kiler GYO'nun mülkiyetinde kalan tüm kısımlarının uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı ile ilgili olarak Katarlı yatırım bankası The First Investor (TFI) ile münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı.


 Kiler GYO tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, İstanbul Sapphire'nin şirketin mülkiyetinde kalan tüm kısımlarının uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı ile ilgili olarak Katarlı yatırım bankası TFI'yı münhasıran görevlendirdiği bildirildi.


Açıklamada, "Şirketimiz tarafından; İstanbul Sapphire Binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence'da mülkiyetimizde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı konusunda, Katar Merkez Bankası'nın düzenleyicisi olduğu ve tüm hisseleri Katarlı Barwa Bank'a ait olan yatırım bankası The First Investor (TFI) ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalanmıştır" ifadelerine yer verildi.


AA



Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kiler GYO, İstanbul Sapphire'in toplu satışı ilgili Katar bankası TFI'yı görevlendirdi.


Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Şirketimiz tarafından; Istanbul Sapphire Binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence'da mülkiyetimizde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı konusunda, Katar Merkez Bankası'nın düzenleyicisi olduğu ve tamamı hisseleri Katar'lı  Barwa Bank'a ait olan yatırım bankası  The First Investor (TFI)  ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalanmıştır" denildi.


236 METRE YÜKSEKLİĞE SAHİP


236 metre ile Türkiye'nin birinci, Avupa'nın 9. ve Dünya'nın 148. en yüksek binası olan Sapphire 2011 yılında hizmete girdi. 340 milyon dolara inşaa edilen Sapphire 165.169 metrekarelik inşaat alanına sahip binada 10 katı zemin altı olmak üzere toplam 66 kat bulunmaktadır. 30 metre anten ile yüksekliği 261 metreye erişmektedir. Binanın ana fonksiyonları olarak kamuya açık bir alışveriş merkezi ve otoparka ek olarak rezidans kulesi de yer almaktadır.  Rezidansların ortak alanları olarak 970 metrekarelik bir özel sosyal alan, 1.100 metrekarelik bir golf antrenman sahası ve binanın en son katında bir restoran bar yer almaktadır. Ayrıca kamuya açık olan ve 225 metre yükseklikte yer alan seyir terası da mevcuttur. Sapphire'in en yüksek noktasından çekilen bu fotoğraf ise İstanbul'a meydan okumak için gelenlerin tekrar düşünmesini sağlayacak niteliktedir.



Habertürk


Haber Hürriyet'te şöyle yer aldı;

Kiler GYO İstanbul Sapphire'de mülkiyetinde bulunan tüm kısımların toplu satışı için TFI ile görevlendirme sözleşmesi imzaladı.


Kiler GYO, İstanbul Sapphire Binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence'da mülkiyetinde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı konusunda yatırım bankası The First Investor (TFI) ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı. Şirket açıklamayı KAP'a yaptı.


Hürriyet 


Haber Dünya gazetesinde şöyle yer aldı:


KİLER, SAPPHİRE'İ SATIYOR 

Kiler GYO İstanbul Sapphire binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence'da mülkiyetinde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı konusunda yatırım bankası The First Investor (TFI) ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı. 

Şirket açıklamayı KAP'a yaptı. Sapphire, 261 metre anten yüksekliğiyle Avrupa'nın en yüksek 2. binası. İnşaatına 2006 yılında başlanan bina 2011 yılında tamamlandı. 


Dünya



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Açıldığı günden bu yana beklenen ilgiyi görmeyen Türkiye'nin en yüksek binası Sapphire, satışa çıkarıldı. Kiler Grubu, satış geliriyle borçlarını ödeyecek

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul'un en yüksek binası Sapphire'de mülkiyetinde bulunan tüm kısımları toplu satma kararı aldı. Şirket, mülkün toplu satışıyla ilgili olarak Katarlı yatırım bankası The First Investor (TFI) ile münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı. Piyasada grubun söz konusu satış kararını borçlarını ödemek için aldığı konuşulurken, Kiler GYO CFO'su Kaan Aytoğu da "Satış geliriyle kısa vadeli borçları kapatmayı planlıyoruz" açıklaması yaptı. Açıklamanın ardından borsada işlem gören Kiler GYO hisseleri günü yüzde 20 primle tamamladı. 


BEKLENEN İLGİYİ GÖRMEDİ 

Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil, "Böyle bir düşüncemiz yoktu. Ancak aldığımız teklifler sonucu talebi değerlendirmek istedik. Yatırımımıza eğer doğru bir fiyat biçilirse, satmayı düşünüyoruz" dedi. 250 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Sapphire, açıldığı günden bu yana beklenen ilgiyi görmemiş ve AVM içindeki mağazlar birer birer kapanmıştı. Bu nedenle söz konusu satış kararı piyasalar için sürpriz olmadı. 


TAM 262 METRE

Saphire, 262.5 metre anten yüksekliğiyle Avrupa'nın (Rusya hariç) Shard London Bridge'den sonra en yüksek ikinci binası olma özelliği taşıyor. 165 bin 139 metrekare toplam inşaat alanına sahip projenin inşaatına 2006'da başlandı. 10 bodrum ve 56 kattan oluşan ve ekspertiz değeri 800 milyon TL olan bina, Mart 2011'de tamamlandı. Mustafa Tatlıcı'ya ait arazi üzerinde hayata geçirilen projede satılamayan 50 rezidans daire, 11 katlı AVM ve 2 bin 823 metrekarelik Turizm Bakanlığı'ndan turizm belgesine sahip seyir terası bulunuyor. 


Bu haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Kiler GYO, İstanbul Sapphire Binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence'da mülkiyetinde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı konusunda yatırım bankası The First Investor (TFI) ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı.


Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, "Şirketimiz tarafından; Istanbul Sapphire Binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence'da mülkiyetimizde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı konusunda, Katar Merkez Bankası'nın düzenleyicisi olduğu ve tamamı hisseleri Katar'lı  Barwa Bank'a ait olan yatırım bankası  The First Investor (TFI)  ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalanmıştır" ifadelerine yer verildi.


Cumhuriyet


Haber Takvim Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 261 metre yüksekliği ile Türkiye'nin en yüksek residence binası olan İstanbul Sapphire'i satışa çıkardı. 2011 yılında yapıldığında çok ilgi gören residans daha sonra hedeflediği kârı tutturamadığı yolundaki tartışmalarla gündeme gelmişti. Binanın yapılmasında 4 yıl sonra Kiler GYO, binanın tüm varlıklarıyla satışı için Katarlı yatırım bankasını yetkilendirdiğini duyurdu. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 


HİSSELERİ TAVAN YAPTI 

"Şirketimiz tarafından; İstanbul Sapphire binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence'da mülkiyetimizde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı konusunda, Katar Merkez Bankası'nın düzenleyicisi olduğu ve tamamı hisseleri Katar'lı Barwa Bank'a ait olan yatırım bankası The First Investor (TFI) ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalanmıştır." Satış açıklamasının ardından Kiler GYO ve Kiler Holding hisseleri yükselerek tavan yaptı.


261 METRE

Bina anteni ile 261 metre. 

Türkiye'nin 1'inci, Avrupa'nın 9'uncu ve Dünya'nın 148'inci en yüksek binası. 

2011 yılında hizmete girdi, 340 milyon dolara inşa edildi. 

Binada toplam 66 kat var. 

Bina alışveriş merkezi, otopark, seyir terası ve rezidans kulesinden oluşuyor.


Takvim 


Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, (GYO) İstanbul Sapphire'nin Kiler GYO'nun mülkiyetinde kalan tüm kısımlarının uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı ile ilgili olarak Katarlı yatırım bankası The First Investor (TFI) ile münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı.


Kiler GYO tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, İstanbul Sapphire'nin şirketin mülkiyetinde kalan tüm kısımlarının uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı ile ilgili olarak Katarlı yatırım bankası TFI'yı münhasıran görevlendirdiği bildirildi.


Açıklamada, "Şirketimiz tarafından; İstanbul Sapphire Binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence'da mülkiyetimizde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı konusunda, Katar Merkez Bankası'nın düzenleyicisi olduğu ve tüm hisseleri Katarlı Barwa Bank'a ait olan yatırım bankası The First Investor (TFI) ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalanmıştır" ifadelerine yer verildi.



Star



Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kiler GYO, İstanbul Sapphire binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence'ta mülkiyetinde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı konusunda yatırım bankası The First Investor (TFI) ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı.


236 metreyle Türkiye'nin birinci, Avupa'nın dokuzuncu ve dünyanın 148. en yüksek binası olan Sapphire 2011 yılında 340 milyon dolarlık yatırımla hizmete girmişti. 


HİSSELER TAVAN OLDU

Toplamda 66 katı bulunan gökdelenin anten yüksekliği ise 261 metre. Binada aynı zamanda halka açık bir de seyir terası bulunuyor. Kararın açıklanmasının ardından Kiler hisseleri de 'tavan' oldu...


Akşam


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Avrupa’nın en uzun binası olarak açılan ancak satış ve ziyaretçi sayısında umduğunu bulamayan Sapphire satılıyor. Kiler GYO, satış için Katarlı bankaya yetki verirken Nahit Kiler, “Satma zamanımız gelmişti” dedi.


Kiler GYO’nun 2011’de tamamladığı Avrupa’nın en yüksek binası olan İstanbul Levent’teki 262 metrelik Sapphire, satışa çıkıyor. Daire satışında performansı düşük kalan ve AVM’de markaların birer birer ayrıldığı projede Kiler GYO’nun mülkiyetindeki birimlerin satışı için Katarlı The First Investor’a (TFI) yetki verildi.

 

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, projeyle ilgili herhangi bir memnuniyetsizliklerinin olmadığını belirterek, “Nihayetinde ticaret yapıyoruz. Gayrimenkul geliştiren bir şirketiz. Yeteri kadar bünyemizde tuttuk artık satma zamanımız gelmişti” dedi. Satış kararını evliliğe benzeten Kiler, “Nasıl ki evladınızı büyütüyorsunuz, yaşı geldiğinde evlenip gidiyor, bu da ona benziyor. Sapphire bizim evladımız gibi önemsediğimiz bir proje, kopacağımız bir proje değil. Tabii ki hem hüzün hem de mutluluk olacak” diye konuştu.

 

Satış olursa elde edecekleri kaynağı yeni proje geliştirmede kullanacaklarını ifade eden Nahit Kiler, The First Investor’ın bazı görüşmeler yaptığını, Körfez bölgesine yönelik bir hedeflerinin olduğunu belirtti.

 

Katarlı bankaya yetki 

Yetkilendirme, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) duyuruldu. Açıklamada şöyle denildi: “Şirketimiz tarafından; İstanbul Sapphire binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence’da mülkiyetimizde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı konusunda, Katar Merkez Bankası’nın düzenleyicisi olduğu ve tamamı hisseleri Katarlı Barwa Bank’a ait olan yatırım bankası The First Investor (TFI) ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalanmıştır.”

 

İstanbul Sapphire’nin inşaasına 11 bin 602 metrekare arsa üzerinde 2006 yılında başlandı. Bina, Mart 2011’de açıldı.

 

56 kat ve 262.5 metre anten yüksekliği ile Avrupa’nın en yüksek rezidans binası olan Sapphire, konut, alışveriş merkezi ve seyir terasından oluşuyor. 165 bin 139 metrekare toplam inşaat alanına sahip projede 245’i dükkân, 211’i konut olmak üzere toplam 456 bağımsız birim bulunuyor. Proje kat karşılığı yapıldığı için Kiler GYO’nun yüzde 70 payı bulunuyor.

 

652.5 milyon lira değeri var 

KİLER GYO’nun bu yılın 9 ayını kapsayan faaliyet raporuna göre, İstanbul Sapphire’nin ekspertiz değeri 652 milyon 559 bin 391 lira olarak belirlenmiş durumda. Faaliyet raporuna göre, Kiler GYO’ya düşen 148 daireden 30 Eylül itibarıyla 96’sı satılmış. Kiler GYO hissesi olan 52 adet satılacak bağımsız birim bulunuyor. 

 

Metrekare fiyatı 11 bin $’ı geçti 

İSTANBUL Sapphire’de satışı yapılan dairelerin metrekare birim fiyatı 9 bin ile 11 bin dolar arasında değişti. Projenin Ocak 2015’te yayımlanan gayrimenkul değerleme raporuna göre, 16’ncı katta yer alan 2+1 tipinde 170 metrekarelik bir daire 1 milyon 596 bin dolardan alıcı buldu, metrekare fiyatı 9 bin 388 dolar oldu. 15’inci katta yer alan 4+1 tipindeki 410 metrekarelik bir daire 4 milyon dolardan satıldı.

 

52’nci katta yer alan 160 metrekarelik 2+1 daire 1 milyon 800 bin dolardan satıldı. Bu dairede metrekare fiyatı 11 bin 250 doları gördü.


Vatan 



Bu haber Hürses Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Kiler GYO, İstanbul Sapphire'de olan varlıklarının satışı için Katarlı yatırım bankasını yetkilendirdiğini duyurdu.

iha - Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sapphire'de olan varlıklarının satışı için Katarlı yatırım bankasını yetkilendirdiğini duyurdu. Şirketten, Kamuyu aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şirketimiz tarafından; Istanbul Sapphire Binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence'da mülkiyetimizde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı konusunda, Katar Merkez Bankası'nın düzenleyicisi olduğu ve tamamı hisseleri Katar'lı Barwa Bank'a ait olan yatırım bankası The First Investor (TFI) ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalanmıştır"



Haber Milliyet gazetesinde şu şekilde yer aldı;

Sapphire’deki tüm paylarının satışı için harekete geçen Kiler GYO tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yapılan  açıklamada, “Şirketimiz tarafından; İstanbul Sapphire Binasında  Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence’da  mülkiyetimizde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı  konusunda, Katar Merkez Bankası’nın düzenleyicisi olduğu ve tüm hisseleri Katarlı  Barwa Bank’a ait olan yatırım bankası The First Investor (TFI) ile bir yıl süreli  münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalanmıştır” ifadelerine yer verildi.


Milliyet

Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

Türkiye'nin en yüksek binası Sapphire satışa çıkarılıyor.Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Türkiye’nin en yüksek binası Sapphire Alışveriş Merkezi’nin satışı için Katarlı banka TFI’yı görevlendirdiğini açıkladı.

Şirketten KAP’a yapılan açıklama şu şekilde: “Şirketimiz tarafından; Istanbul Sapphire Binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence’da mülkiyetimizde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı konusunda, Katar Merkez Bankası’nın düzenleyicisi olduğu ve tamamı hisseleri Katar’lı  Barwa Bank’a ait olan yatırım bankası  The First Investor (TFI)  ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalanmıştır. ”

İstanbul’un 4. Levent semtinde bulunan Sapphire, 261 metre anten yüksekliğiyle Avrupa’nın (Rusya toprakları hariç) Shard London Bridge’den sonra en yüksek 2. binası. İnşaatına 2006 yılında başlanan bina 2011 yılında tamamlandı.

Sözcü


Haber  İzmir  Ege Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

Kiler GYO, İstanbul Sapphire'de olan varlıklarının satışı için Katarlı yatırım bankasını yetkilendirdiğini duyurdu. Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sapphire'de olan varlıklarının satışı için Katarlı yatırım bankasını yetkilendirdiğini duyurdu. 

SÖZLEŞME İMZALANDI 

Şirketten, Kamuyu aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şirketimiz tarafından; İstanbul Sapphire Binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence'da mülkiyetimizde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı konusunda. Katar Merkez Bankası'nın düzenleyicisi olduğu ve tamamı hisseleri Katar'lı Barwa Bank'a ait olan yatırım bankası The First Investor (TFI) ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalanmıştır." 

Ege Haber (İzmir)




Haber Çankırı'da Yenigün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...

Kiler GYO, İstanbul Sapphire'in toplu satışı ilgili Katar bankası TFI'yı görevlendirdi. 
Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Şirketimiz tarafından; İstanbul Sapphire Binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence'da mülkiyetimizde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı konusunda, Katar Merkez Bankası'nın düzenleyicisi olduğu ve tamamı hisseleri Katar'lı Barvva Bank'a ait olan yatırım bankası The First Investor(TFI) ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalanmıştır" denildi. 236 metre ile Türkiye'nin birinci, Avupa'nın 9. ve Dünya'nın 148. en yüksek binası olan Sapphire 2011 yılında hizmete girdi. 340 milyon dolara inşaa edilen Sapphire 165.169 metrekarelik inşaat alanına sahip binada 10 katı zemin altı olmak üzere toplam 66 kat bulunmaktadır. 30 metre anten ile yüksekliği 261 metreye erişmektedir. Binanın ana fonksiyonları olarak kamuya açık bir alışveriş merkezi ve otoparka ek olarak rezidans kulesi de yer almaktadır. Rezidansların ortak alanları olarak 970 metrekarelik bir özel sosyal alan, 1.100 metrekarelik bir golf antrenman sahası ve binanın en son katında bir restoran bar yer almaktadır. Ayrıca kamuya açık olan ve 225 metre yükseklikte yer alan seyir terası da mevcuttur. Sapphire'in en yüksek noktasından çekilen bu fotoğraf ise İstanbul'a meydan okumak için gelenlerin tekrar düşünmesini sağlayacak niteliktedir.


Çankırı'da Yenigün

Geri Dön