06 / 05 / 2024

Kimse bunu beklemiyordu! Bir kez daha Avrupa birincisi oldu!

Kimse bunu beklemiyordu! Bir kez daha Avrupa birincisi oldu!

Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı EUROCONTROL'e göre, İstanbul Havalimanı, günlük ortalama bin 220 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı olarak ön plana çıktı.



Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı'nın (EUROCONTROL) 18 Kasım 2022 ila 24 Kasım 2022 dönemini kapsayan uçuş raporu yayınlandı. Yayınlanan bu rapora göre, İstanbul Havalimanı, Kasım ayında ikinci kez Avrupa'daki en yoğun havalimanı unvanını aldı.

İSTANBUL HAVALİMANINDA GÜNLÜK UÇUŞ ORTALAMA 1220

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, 18 Kasım 2022-24 Kasım 2022 döneminde İstanbul Havalimanı'nın günlük ortalama 1.220 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı olduğunu duyurdu.

AVRUPA’NIN EN YOĞUN HAVALİMANI OLDU

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "EUROCONTROL tarafından yayınlanan Kapsamlı Değerlendirme Raporu'na göre İstanbul Havalimanı yeniden Avrupa'daki en yoğun havalimanı olarak kayıtlara geçmiştir." ifadesi kullanıldı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön