02 / 05 / 2024

Kınaş inşaat, iddialı projelere hazırlanıyor!

Kınaş inşaat, iddialı projelere hazırlanıyor!

İnşaat sektöründe 20 yıllık deneyimi olan Kayseri merkezli Kınaş, İstanbul'da yapacağı yatırımlarla iddialı projelere hazırlanıyor. Firma, yılın ikinci yarısında yurtdışında açacağı bir ofisle projelerini sınır ötesine taşıyacak



İnşaat sektöründe 20 yıllık deneyimi olan Kayseri merkezli Kınaş, İstanbul'da yapacağı yatırımlarla iddialı projelere hazırlanıyor. Kınaş İnşaat, 'SAWw.fikrimgeldikinas.com' adresine gelen müşteri taleplerini değerlendirerek, 2011 yılındaki projelerine yön verecek. Firma, yılın ikinci yarısında yurtdışında açacağı bir ofisle projelerini sınır ötesine taşıyacak.

Ocak ayı itibariyle İstanbul'da satış ofisi açtıklarını ifade eden Kınaş Yapı Endüstrisi Aşž Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, '2010 yılında kurumsallaşmaya ciddi yatırımlar yaptık. Satış-pazarlama bölümümüzü ayn bir birim haline getirdik. Birim oluşturulmadan önce pazarlık ile rakamlar düşüyordu. 2010 lında fiyatianmızı sabitledik ve net rakamlar belirledik. Projelerimizin tanıtımı için reklam kampanyalan yaptık. Bu çalışmalanmız sayesinde satışlanmızda beklediğimizin üstünde rakamlara ulaştık. Kurumsallaşma çalışmalanmız belli bir noktaya gelince hedef pazarımız olan İstanbul için atağa geçtik. İlk adım olarak da saüş ofisimizi faaliyete geçirdik' diye konuştu. Kayseri'de yapüğı projelerle ilklere imza atan Kınaş İnşaaf in İstanbul'da da aynı iddiayı sürdürmesi için profesyonel bir ekibin çalıştığını dile getiren Kınaş, 'Af-Ge ekibmizden gelen bilgi doğrultusunda web sitemiz üzerinden bir takım çalışmalar yürütme karan aldık, www.fikrimgeldikinas.com adrsi üzerinden gelen müşteri taleplerini dikkate alarak, projeler üretmeye gayret edeceğiz. Müşteriden gelen talepler ışığında hazırlayacağımız projelerin bizi başanya götüreceği konusunda eminiz' açıklamasında bulundu.


istanbul'da konut alanında hem arzın hem de talebin yoğun olduğuna dikkat çeken Hamdi Kınaş, böyle olunca nitelikli projelerin ön plana çıkacağını söyledi. 2011 yılının ikinci yarısında yurt dışına ofis açmayı planladıklarım dile getiren Kınaş, 'Yurt dışında da inşaat sektöründe güzel bir hareketlilik var. Türk firmalarının da son yıllarda yurt dışında güzel projelere hayat vermesi bizleri de bu yönde harekete geçirdi. Açacağımız bu ofis ile beraber yurt dışına açılımda ilk adımı atmış olacağız. Hangi ülkede açacağımıza henüz karar vermedik. Ancak Irak, Rusya, Kazakistan, Nijerya, Senegal ve Türkmenistan gibi ülkelerin pazar araştırmalarını yaptık. Açacağımız ofisimiz bu ülkeler arasından olur' şeklinde konuştu.
Dünya  

 

 


Geri Dön