01 / 05 / 2024

King Aegeus'tan Amerika'da dönümü 500 dolardan başlayan araziler!

King Aegeus'tan Amerika'da dönümü 500 dolardan başlayan araziler!

Amerikan Arazi Yatırım ve Geliştirme Firması King Aegeus Dönümü 500 dolardan başlayan fiyatlarla Kaliforniya'da arazi yatırımı yapma imkanı sunuyor



Cheyenne, Wyoming merkezli gelişim-öncesi arazi yatırımı uzmanı King Aegeus Investments LLC, Türk emlak piyasası için oluşturduğu www.AmerikadaArazi.com sitesi aracılığıyla Türk arazi yatırımcılarına Amerikanın en gözde eyaletlerinden biri olan Kaliforniyada aracısız olarak arazi yatırımı yapma imkanı sağlıyor.


2 trilyon dolara yaklaşan yıllık gayri safi eyalet hasılasıyla dünyadaki en zengin 9. ekonomiye sahip olan Kaliforniya eyaleti, sunduğu benzersiz sosyal yaşam, turizm, eğitim ve eğlence imkanları sayesinde yılda 40 milyondan fazla ziyaretçi ve turiste ev sahipliği yapmaktadır. 


Amerikada doğan her altı bebekten birinin dünyaya geldiği ve her sekiz Amerikalıdan birinin yaşadığı Kaliforniya eyaletinin nüfusunun, dünyanın her köşesinden alınan göçler sayesinde önümüzdeki 10 yılda 57 milyona ulaşması beklenmektedir.


Kaliforniyanın Los Angeles, Orange, San Bernardino ve Riverside gibi etnik nüfusun yoğun olarak yaşadığı ve konut talebinin sürekli artış gösterdiği metropolitan bölgelerinde faaliyet gösteren King Aegeus Investments LLC, şehir yakınları ve gelişme yolundaki kırsal bölgelerdeki ham arazilere, tarım arazilerine, yarı-gelişmiş arazilere ve rüzgar santrali ve güneş enerjisi çiftliği yatırımına elverişli arazilere erken sermaye yatırımı yapan bir gelişim-öncesi arazi yatırım firmasıdır.


Son yıllarda özellikle Ortadoğu ve Asya ülkelerindeki yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği Kaliforniya eyaletinin Türk yatırımcısı için de çok önemli fırsatlar ve potansiyeller barındırdığına dikkat çeken King Aegeus Investments LLC yönetici ortağı Gökhan Çağlar, 2008 yılında Amerikada başlayan mortgage ve likidite kriziyle birlikte düşüşe giren Kaliforniya arazi fiyatları bugün halen tam anlamıyla toparlanmış değil. Doğru lokasyonda yapılacak arazi yatırımının orta ve uzun vadede risk/kazanç oranları göz önünde tutulduğunda piyasadaki bir çok yatırım enstrümanından daha fazla kazandıracağını düşünüyor ve doğru arazileri portföyümüze katmaya devam ediyoruz. Türk emlak yatırımcısına Kaliforniyada aracısız olarak arazi yatırımı yapabilme fırsatı sunuyor olmaktan dolayı mutluyuz diye konuştu.



Geri Dön