28 / 04 / 2024

Kiptaş 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Kiptaş 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Firma: KİPTAŞ

Kiptaş 4 projesinde yeni bir ödeme kampanyası hazırladı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim sağlanan projelerde teslimler hemen yapılabiliyor.



Kiptaş 60 ay vade farksız ödeme imkanı sağlıyor. 4 projesinde yeni bir kampanya düzenleyen firma peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapıyor. 

Yüzde 10 peşinat ödemesi olan projelerde teslimler hemen gerçekleştiriliyor. Kampanya Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe, Maltepe Evla Park ve Vaditepe Gölevleri projelerinde geçerli...


1-) Venezia Mega

Kiptaş 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

2 bin konuttan 200 mağazalı açık hava alışveriş merkezinden ve 25 bin metrekare alana sahip modern ofis etaplarından oluşan Venezia Mega projesi 82 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Venezia Mega projesinde yürüyüş yolları, su kanalları, büyük meydanlar bulunuyor. İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da yer alan projede daireler hemen teslim ediliyor. 

TEM Otoyolu’nun hemen yanında, Eski Edirne Asfaltı üzerinde, Habipler-Topkapı tramvay hattının yanı başında bulunan proje bol alternatifli rahat bir ulaşım imkanı sağlıyor. 

Birçok sosyal alana sahip Venezia Mega'da fitness salonu, buhar odası, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzları, oyun sahaları, çocuk parkları mevcut.
 


2-) 5. Levent Güzeltepe

Kiptaş 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

5. Levent Güzeltepe projesi 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daire tiplerinden oluşuyor. Daire büyüklükleri 128 metrekareden 418  metrekareye kadar değişen projede fiyatlar minimum 887 bin 856 TL'den başlıyor. 

5. Levent Güzeltepe konum olarak; Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı, Eminönü-Alibeyköy raylı sistem hattı, Gayrettepe-Seyrantepe metro hattı, 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli Avrupa Yakası başlangıç noktası ve İstanbul Havalimanı bağlantı kavşağının çok yakınında yükseliyor. 

Birçok sosyal alana sahip projede kır kahvesi, yaya yolları, koşu parkurları, basketbol, futbol sahası, tenis kortlar, bisiklet yolu, süs havuzu ve göletler; dinlenme alanları, festival meydanı, amfi tiyatro mevcut. 

 

3-) Maltepe Evla Park

Kiptaş 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Maltepe Evla Park projesi Süreyyapaşa Ormanı ve 63 bin metrekare yeşil alana komşu olan 12 bin 300 metrekare hakim tepede yükseliyor.

Maltepe Evla Park projesinde 5 blokta 111 metrekare ile 192 metrekare arasında 180 adet daire bulunuyor. Aile yaşamına uygun şekilde planlanmış projede 5 bin metrekare peyzaj alanı yer alıyor.

 Maltepe Evla Park'ın ortak alanları arasında spor salonu, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, çok amaçlı spor sahası bulunuyor. Projede fiyatlar 3+1'lerde minimum 833 bin 780 TL olarak belirlendi. 


4-) Vaditepe Gölevleri 

Kiptaş 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

1+1, 2+1, 3+1, ve 4+1 daire tiplerinden oluşan Vaditepe Gölevleri projesinde 357 ayrıcalıklı daire bulunuyor. Proje 52 ticari alanı ve cadde üstü yaşamı ile konut alıcılarını bekliyor. 

Vaditepe Gölevleri projesinde kapalı yüzme havuzundan araç şarj ünitelerine, mini golf sahasından fitness salonuna, Bahçeşehir’in göl manzaralı yaşamı sunuluyor. 

Bahçeşehir’in merkezinde yükselen Vaditepe Gölevleri projesinde kapalı havuz, spor sahaları, bay-bayan fitness salonu, oyun alanları mevcut.


 

Tel: (0212) 414 98 98
Web: http://www.kiptas.istanbul/tr


Geri Dön