29 / 04 / 2024

Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe satış fiyatları!

Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe satış fiyatları!

Firma: Kiptaş

Proje: Vaditepe Bahçeşehir

Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe satış fiyatları metrekare olarak 2 bin 500 liradan başlangıç gösteriliyor. Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe'de 4 bin konutun yanı sıra ticari alanlar ve sosyal donatı alanları da yer alıyor...




Kiptaş tarafından inşa edilecek olan Bahçeşehir Vaditepe Evleri projesinde satışların başlamasına çok kısa bir süre kaldı.  Kiptaş  Bahçeşehir Vaditepe satış fiyatları öncesinde  Kiptaş  Bahçeşehir Vaditepe hakkında bilgi verelim.


Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe'de satış süreci 23 Ekim 2013 Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan lansmanla birlikte başlıyor. 4 bin konutluk Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe projesinde cami, ticari alanlar ve sosyal alanlar da yer alıyor.


Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe'de daire tipleri olarak 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tasarlandı. Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe ödeme planı kapsamında düşük faiz oranlarının uygulandığı banka kredili ödemeler yer alıyor. 


Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe'de konutların satışları düzenlenen kampanyalarla olacak. Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe satış fiyatları metrekare bazında 2 bin 500 lira - 2 bin 800 lira arasında belirlendi.


Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe Evleri projesinde yapıların kat yüksekliği 5 ile 20 kat arasında değişiyor. Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe projesi içerisinde yürüyüş yolları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, alışveriş alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe iletişim

Telefon : 212 510 98 98

Web : http://vaditepebahcesehir.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön