Proje Güncel

KİPTAŞ Kırlangıç Evler nerede? İşte lokasyon bilgisi!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 konutun yanı sıra 20 adet ticari ünite de yer alıyor. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Gürpınar'da yükselecek

İstanbullular için yeni konutlar hayata geçirmeyi sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ mega kentteki yeni projesi için düğmeye bastı.

KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Gürpınar'da yükselecek. Kırlangıç Evler adını taşıyan proje ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. 

342 milyon 204 bin liralık proje

Merakla beklenen KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinin maliyeti 342 milyon 204 bin TL olarak belirlendi. Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek proje İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi 0 ada 4185 parsel üzerinde hayata geçirilecek.

Kırlangıç Evler projesinin arsa alanı 16 bin 110 metrekare, inşaat alanı da 83 bin 464 metrekare olarak belirlendi.

KİPTAŞ Kırlangıç evler nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Kırlangıç Evler lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Beylikdüzü Kırlangıç Evler projesinde 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor. Proje kapsamında B1, B2, B3, C1 ve C2 bloklarda konutlar yer alırken, A1, A2, B4, C3 ve C4 bloklarda ise ticari alanlara yer verilecek.

Gürpınar Kırlangıç Evler projesi kapsamındaki konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de yer alan tüm bloklar bodrum katlar hariç olmak üzere zemin kat + 7 normal kat + çatı katı olarak tasarlandı.

Blokların oturum alanının 6 bin 360 metrekare olduğu KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinde 505 araçlık otoparkın yanı sıra, yaya yolu, kameriye, çocuk oyun parkı mevcut.

24 ayda tamamlanacak

İnşaat çalışmalarının 24 ay içerisinde tamamlanması planlanan KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinde 4 bin 200 metrekarelik yeşil alan ve 5 bin 546 metrekare peyzaj alanı yer alıyor.

KİPTAŞ Kırlangıç evler nerede? İşte lokasyon bilgisi!
KİPTAŞ Kırlangıç evler nerede sorusuna yanıt olarak projeye en yakın hastanenin 780 metre mesafede yer alan Gürpınar Hastanesi, en yakın okulun ise 300 metre mesafede yer alan Aşık Veysel  Güzel Sanatlar Lisesi olduğunu söyleyebiliriz. Kırlangıç Evler projesi;  E-5 karayoluna 3,8 kilometre  E-80 karayoluna 8,6 kilometre, Atatürk Havaalanı proje sahasına 16,5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 

Web: https://www.kiptas.istanbul/