KİPTAŞ

Kiptaş Kırlangıç Evleri başvurusu ne zaman? Kiptaş Kırlangıç Evleri fiyat listesi!

Kiptaş Beylikdüzü Gürpınar Kırlangıç Evleri projesi ne zaman hayata geçirilecek? Kiptaş Kırlangıç evleri başvurusu ne zaman? İşte detaylar…Merakla beklenen Kiptaş Beylikdüzü Kırlangıç Evleri detaylarını haberimiz de sizler için derledik

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kiptaş tarafından yapılan yeni projeler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Merakla beklenen Kiptaş Beylikdüzü Kırlangıç Evleri detaylarını haberimiz de sizler için derledik.

Peki, Kiptaş Kırlangıç evleri başvurusu ne zaman? Kiptaş Kırlangıç evleri ödeme planı nasıl? Kiptaş Kırlangıç evleri nerede ve ne zaman yapılacak? İşte Kiptaş Kırlangıç evlerinin detayları…

 

KİPTAŞ KIRLANGIÇ EVLERİ ÖDEME PLANI NASIL?

Kiptaş’ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Kiptaş Kırlangıç evlerinde kampanyalı satışlar yarın itibariyle resmen başlıyor.

Kiptaş başlattığı kampanyayla vade farksız olarak yüzde 50'lik peşinat ödemesi yapıldığında geriye kalan tutar teslimde ödeniyor. Kiptaş’ın resmi internet sitesinde yer alan kampanya detaylarına göre Kırlangıç Evler projesinde peşin ödemelerde de yüzde 20 indirim yapılıyor.

KİPTAŞ'ın İstanbul Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesindeki konut sayısı 505 adet olarak açıklandı.

Açıklanan detaylara göre, Kırlangıç Evler projesinin arsa alanı 16 bin 110 metrekare, inşaat alanı ise 83 bin 464 metrekare. Projede   1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

İnşaat çalışmalarının 24 ayda tamamlanması planlanan ve İstanbulluların yüzünü güldüren KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinin temeli geçtiğimiz Mart ayında atılmıştı.

KİPTAŞ KIRLANGIÇ EVLER FİYAT LİSTESİ

Kırlangıç Evler fiyat listesi satış ofisi henüz açıklanmadığı için belli olmadı. İstanbullular tarafından merak edilen ve araştırılan Kırlangıç Evler projesinin fiyatları yarın açıklanacak.

Merakla beklenen projenin satış ofisi yarın saat 10:00'da açılacak.

KİPTAŞ’IN DİĞER PROJESİ ARKATLI EVLERİ PROJESİ NEREDE YAPILACAK?

Kiptaş Arkatlı evlerinin yeni etap satışları merakla bekleniyor.

KİPTAŞ Arkatlı Evler projesi, Pendik ilçesi, Çamçeşme Mahallesi, 11425 Ada, 15 Parsel üzerinde inşa edilmektedir. Projenin detayları saymakla bitmiyor; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri de yer almaktadır.

894 bağımsız birimin yer aldığı Arkatlı Evler'deki bağımsız birimlerin 604 adedi normal daire, 224 adedi home ofis, 39 adedi ticari alan, 26 adedi ofis olarak tasarlandı. KİPTAŞ Arkatlı Evler projesinin arsa alanı 42 bin 24 metrekare, inşaat alanı ise 139 bin 829 metrekare olarak belirlendi.

Kiptaş Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş Arkatlı başvurusu ne zaman?

ŞOK Market’te çılgın hafta sonu! Bu fiyatlar kaçmaz! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hakmar’da fiyatlar dip yaptı! Ayçiçek yağı 68,90 TL! İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi…