KİPTAŞ

KİPTAŞ, Küçükçekmece’de dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, İstanbul Küçükçekmece’de kentsel dönüşüme giriyor. KİPTAŞ Küçükçekmece projesinde uzlaşma oranı yüzde 78 olarak açıklandı.

Cadde Bakırköy projesinde satışlara devam eden Kartal’taki Metem Birlik Sitesi’nin temelini geçtiğimiz günlerde atan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni projesi için start verdi.

KİPTAŞ'ın yeni projesi İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece’de hayata geçirilecek. Söz konusu proje kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek.
Yüzde 78 uzlaşı sağlanan KİPTAŞ Küçükçekmece projesi için uzlaşı hedefi yüzde 100 olarak açıklandı.


KİPTAŞ GENEL MÜDÜRÜ ALİ KURT SOSYAL MEDYA HESABINDAN RESMEN  AÇIKLADI


KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi X hesabı https://x.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı paylaşımda Küçükçekmece Belediyes  ile iş birliği içinde yenileyecekleri  Özfeza Sitesi E Blok sakinleri, riskli yapı olduğu için tahliye edilen konutlarını KİPTAŞ'a emanet ettiklerini belirterek, “Uzlaşma oranımız %78, hedefimiz %100." İfadelerini kullandı.


KARTAL METEM BİRLİK SİTESİ’NİN TEMELİ ATILDI


Mega kent İstanbul'daki Kartal Metem Birlik Sitesi'ni dönüştürecek olan KİPTAŞ, 1.100 kişinin dirençli ve konforlu konutlarla bir araya geleceği yeni projenin temelini de geçtiğimiz günlerde atmıştı. Kartal Metem Birlik Sitesi'nde yıkımlar geçtiğimiz Temmuz ayının başında tamamlanmıştı. 

 

Konut yatırımının yeni yıldızı Kıbrıs oldu!

Bakanlık açıkladı! Depremzedelerin evleri 2025 yıl sonuna kadar teslim edilecek...

Çocuklu ailelere destek! En az 3 çocuğu olan ailelere maaş bağlanacak!