01 / 05 / 2024

KİPTAŞ We Haliç'te son dakika! Dev projede teslimler başlıyor!

KİPTAŞ We Haliç'te son dakika! Dev projede teslimler başlıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan, KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen We Haliç projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Ali Kurt yaptığı We Haliç projesinde etaplar halinde teslimlere başlayacaklarını söyledi.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, merakla beklenen bir projesinde daha teslimleri gerçekleştiriyor.  KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve dev kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çeken KİPTAŞ We Haliç projesinin inşaat çalışmaları resmen tamamlandı.  KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada, We Haliç projesinde teslimlere başlayacaklarını müjdeledi.

KİPTAŞ GENEL MÜDÜRÜ ALİ KURT'TAN SON DAKİKA WE HALİÇ AÇIKLAMASI

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı açıklamada Gaziosmanpaşa We Haliç projesinde Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapılacak kura çekimi sonrasında daireleri belirlenen hak sahiplerine etaplar halinde teslimlere başlayacaklarını söyledi. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımı şu şekilde:


KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:


DEV KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ

İlk etabında inşaat çalışmaları tamamlanan KİPTAŞ We Haliç projesi kentsel dönüşüm projesi şeklinde hayata geçirildi. İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da yükselen KİPTAŞ We Haliç projesinde 687 konut ve 28 ticari birim olmak üzere toplam 715 bağımsız birime yer veriliyor.

KİPTAŞ We Haliç projesinde stüdyo daireden 3 oda 1 salona kadar konut tipleri bulunuyor. Söz konusu projede yer alan konutların alanları 37 metrekare ile 130 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

Teslim müjdesinin geldiği Gaziosmanpaşa We Haliç projesinin sosyal alanları arasında; Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, kapalı otopark, çocuk havuzu, hamam, çocuk oyun alanları, peyzaj alanları bulunuyor.

KİPTAŞ'TAN 3 YENİ PROJE MÜJDESİ


Hayata geçirdiği projelerin teslimlerini de arka arkaya yapan KİPTAŞ, merakla beklenen yeni projeleri için de çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

KİPTAŞ'ın İstanbulluların yüzünü güldüren yeni projeleri İstanbul Kartal, Sarıyer ve Beykoz'da inşa edilecek. Söz konusu projeler kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek.
 

Torunlar GYO'dan Denizbank'a iskontolu satış! Torun Tower, tam bu fiyata satıldı!

Akbank emekli promosyonunda son dakika! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam 15 bin TL yatırılacak!

Tahtakale'de kurlar yerinden oynadı! Gram altında son dakika şoku!


Geri Dön