KİPTAŞ

KİPTAŞ'tan 2 proje için son dakika müjdesi! Temelleri çok yakında atılıyor! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya hesabından megakentteki iki projedeki son dakika gelişmesini duyurdu. İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, megakentteki projeleri ile dikkatleri çekiyor. KİPTAŞ, İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerine resmen hız kazandırdı. 

Geçtiğimiz günlerde son olarak İstanbul'daki Kartal Metem Birlik Sitesi'nde hak sahiplerinin de katılımı ile riskli yapıların yıkımları yapılmıştı. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, https://x.com/AliKurtistanbul resmi X sosyal medya hesabından Kartal Metem Birlik Sitesi ve Kadıköy Bahadır Apartmanı ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. 

Ali Kurt, söz konusu paylaşımında bir video kullandı ve "Yeni temeller atmaya hazırlanıyoruz.

Riskli bir site olan #Kartal Metem Birlik Sitesi ve #Kadıköy Bahadır Apartmanı da KİPTAŞ güvencesiyle yenilenecek. İstanbul Yenileniyor'a başvuru yapan vatandaşlarımızı deprem dirençli konutlarla buluşturmayı sürdüreceğiz!" ifadelerine yer verdi. 

Peki KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımına hangi yorumlar geldi? İşte Kartal Metem Birlik Sitesi ve Kadıköy Bahadır Apartmanı ile ilgili ve kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin yapılan o yorumlar...

Mağdur ev sahipleri haklarını arıyor! Evi boşaltması için kiracısına 250 bin TL teklif etti!

Kira sorunu gündemden düşmüyor: Her semte özel taban-tavan fiyat ve rayicin yüzde 6'sı önerisi!

Asgari ücret 3 bin 798 TL, memur emeklisi maaşı 482 TL, en düşük emekli maaşı 391 TL eridi! Maaşlarda büyük kayıp!