KİPTAŞ

KİPTAŞ'tan ev almak isteyen İstanbullular dikkat! Yeni proje için düğmeye basıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni projesi için start verdi. KİPTAŞ'ın yeni projesi İstanbul Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilecek.jpg" />Beylikdüzü Gürpınar'daki yeni projesi için geçtiğimiz Mart ayında start veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ hayata geçirdiği projelerin inşaat çalışmalarını da son sürat sürdürüyor

Beylikdüzü Gürpınar'daki yeni projesi için geçtiğimiz Mart ayında start veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ hayata geçirdiği projelerin inşaat çalışmalarını da son sürat sürdürüyor. 

Mega kent İstanbul'un Eyüpsultan, Beylikdüzü, Tuzla ve Pendik ilçelerindeki konut yatırımlarına devam eden KİPTAŞ şimdi de Beşiktaş Akatlar projesi için start verdi.

Peki KİPTAŞ Beşiktaş 2022 projesinde son durum ne? İşte KİPTAŞ Beşiktaş 2022 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...
 

Uzlaşma ofisi açıldı

KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projesi Beşiktaş Karanfilköy’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilecek. Projenin uzlaşma ofisi bugün itibariyle hizmete açıldı.

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilmesi planlanan  KİPTAŞ Karanfilköy projesine hak sahipleri ile anlaşıldıktan sonra başlanacak. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Karanfilköy’de dönüşüm başlıyor! 6 Haziran Pazartesi günü Uzlaşma Ofisi'ni açıyoruz. Yıllardır çözüm bekleyen bölgede hak sahiplerini yerinde barındıracak, tüm paydaşların katkısı ile çevreyle uyumlu bir proje üreteceğiz. Hedefimiz yüzde yüz uzlaşı" ifadelerine yer vermişti.

 

25 Mayıs tarihinde kentsel dönüşüm alanı ilan edilmişti

25 Mayıs 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Etiler’e komşu konumdaki Karanfilköy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmişti.

31491 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, yaklaşık olarak 185 bin metrekareyi kapsayan kentsel dönüşüm kararıyla bölgedeki gecekondular yıkılacak. Söz konusu karara göre, bölgede yer alan ve belediyeye devredilen Hazine’ye taşınmazlar, kentsel dönüşüm ve gelişim amacına yönelik imar planı uygulaması yapılmadan satılamayacak.

Etiler ve Akat mahallelerinin kuzeyinde, TEM Otoyolu’nun kenarında yer alan Karanfilköy’de 628 bina, 623 konut birimi, 81 işyeri, bir cami, sağlık ocağı ve Beşiktaş Belediyesi’ne ait bir de garaj bulunuyor.

Web: http://www.kiptas.istanbul/

KİPTAŞ'tan Etiler'e komşu yeni proje geliyor!

KİPTAŞ'tan ev almak isteyenler dikkat! KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de son dakika! Kırlangıç Evler satışa çıkacak mı?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Tüm borcu sıfırladık!