Kent Haberleri

KİPTAŞ'tan İstanbullulara son dakika müjdesi! 2 yeni proje yüzde 20 indirimle satışa çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Kırlangıç Evler ve Arkatlı Evler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. İşte konu ile ilgili ayrıntılar...Yatırımlarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Arkatlı Evler projesinin yeni etabı ve Kırlangıç Evler Cumartesi günü satışa çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın 2 projesinde indirimli satışlar başladı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Arkatlı Evler projesinin yeni etabı ve Kırlangıç Evler Cumartesi günü satışa çıktı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, söz konusu projelerde yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

FİYATLAR NE TELEFONDA VERİLİYOR NE DE İNTERNET SİTESİNDE YER ALIYOR

İstanbullular için yeni projeler hayata geçiren KİPTAŞ tarafından inşa edilen Kırlangıç Evler ve Arkatlı Evler projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Projelerin fiyatları telefonda verilmediği gibi internet sitesinde de yer almıyor. KİPTAŞ yetkilileri fiyatların ve ödeme planının sadece satış ofisinden öğrenilebileceğini aktardı. 

KİPTAŞ GÜRPINAR KIRLANGIÇ EVLER'DE YÜZDE 20 İNDİRİM FIRSATI

KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesi Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçiriliyor. Kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen ve Cumartesi günü satışa çıkarılan Kırlangıç Evler için yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 50 peşinat konut tesliminde ödenebiliyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı da sunuluyor.

Beylikdüzü Gürpınar Kırlangıç Evler projesinde, 1 adet 1+1, 240 adet 2+1 ve 264 adet 3+1 olmak üzere toplam 505 konut ile 20 adet ticari alan bulunuyor.

10 blok olarak yükselen Kırlangıç Evler projesinde; spor alanları, çocuk oyun alanları, havuz, kapalı ve açık otopark, fitness salonu ve sosyal tesis gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Yüzde 20 indirim fırsatı sunulan Kırlangıç Evler projesinin inşaat alanı 83 bin 464 metrekare, arsa alanı ise 16 bin 110 metrekare olarak belirlendi. 

KİPTAŞ ARKATLI EVLER'İN YENİ ETABINDA YÜZDE 20 İNDİRİM FIRSATI

Satışların geçtiğimiz Kasım ayında başladığı KİPTAŞ Arkatlı Evler'in yeni etabı da Cumartesi günü satışa çıktı. İstanbul Anadolu Yakası Pendik Çamçeşme'de inşa edilen projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sunuluyor. Ayrıca bunun dışında projeden ev alındığında, yüzde 35 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 20'lik kısım konut tesliminde, geriye kalan tutar ise 48 ay eşit taksitle ödeniyor.

KİPTAŞ Arkatlı Evler projesinde toplam 894 bağımsız birime yer veriliyor. Söz konusu projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 604 adet daire, 39 adet ticari alan, 244 adet home ofis, 26 adet ofis yer alıyor. Projede 173 adet açık, 939 kapalı olmak üzere toplam 1.112 araç kapasiteli otopark da bulunuyor. Projenin teslimleri 2023'ün son çeyreğinde yapılacak.

Web: https://kirlangicevler.com

Web: http://arkatlievler.com

Web: https://kirlangicevler.com

Web: http://arkatlievler.com

KİPTAŞ fiyatları ne telefonda veriyor ne de internet sitesine koyuyor!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de satışlar bugün başlıyor! Yüzde 20 indirimle!

KİPTAŞ Arkatlı Evler yüzde 20 indirimle bugün satışa çıkıyor!