29 / 04 / 2024

KİPTAŞ'tan İstanbul'a 3 yeni proje müjdesi! Resmen açıklandı!

KİPTAŞ'tan İstanbul'a 3 yeni proje müjdesi! Resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ 3 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri Kartal, Beykoz ve Sarıyer'de inşa edilecek.



Hayata geçirdiği projelerin teslimlerini de arka arkaya gerçekleştiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, merakla beklenen yeni projeleri için düğmeye bastı.

KİPTAŞ'ın yeni projeleri İstanbul Kartal, Sarıyer ve Beykoz'da inşa edilecek. İstanbulluların yüzünü güldüren projeler kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek.

KARTAL METEM SİTESİNİ DÖNÜŞTÜRÜYOR

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek olan KİPTAŞ projede hak sahiplerini de katılımı ile riskli yapıların yıkımlarına başlamıştı.  KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda İstanbul Yenileniyor ile Kartal Metem Birlik Sitesi'nde hak sahiplerimizin katılımı ile riskli yapıların yıkımına başladıklarını belirterek, "KİPTAŞ tarihinde en çok riskli yapıya çözüm üreten yönetim olarak, uzlaşı olan her yerde tek yapı ya da site demeden kentsel dönüşüme devam ediyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

KİPTAŞ tan İstanbul a 3 yeni proje müjdesi! Resmen açıklandı!


SARIYER'DE YÜZDE YÜZ UZLAŞI ORANINA ULAŞTI

KİPTAŞ, bir diğer projesi olan ve merakla beklenen Sarıyer projesinde de yüzde 100 uzlaşı oranına ulaştı.. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt proje ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yeni bir kentsel dönüşüm projesine daha başladıklarını belirterek, "Deprem dirençli İstanbul hedefiyle riskli yapılara çare oluyoruz. Sarıyer’deki 16 farklı parselin hak sahibi ile dönüşüm için yüzde 100 uzlaşı sağladık! Yaklaşık 70 vatandaşımız güvenli evlere kavuşacak." ifadelerini kullanmıştı.

BİR YENİ PROJE DE BEYKOZ'A GELİYOR


Mega kent İstanbul'daki yeni projeleri için çalışmalarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ'ın bir diğer projesi de İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da yükselecek. KİPTAŞ yeni projesi kapsamında Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde de bir Kentsel Dönüşüm Ofisi açmıştı.

Yaşanan bu son gelişmeyi resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyuran KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni açtıklarını belirterek, uzlaşı ile örnek bir dönüşümü daha gerçekleştirmek için sahada olduklarını dile getirmişti.
 

1 litre benzin kaç TL? Motorin ve benzin litre fiyatı ne kadar? Akaryakıtta bayram şoku! 

Milli Emlak'tan İstanbul ve bir şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı!

Tapu sahipleri dikkat! Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri ne zaman sona eriyor?


Geri Dön