26 / 06 / 2024

KİPTAŞ'tan müjde! Ali Kurt resmen tarih verdi!

KİPTAŞ'tan müjde! Ali Kurt resmen tarih verdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen ve teslimleri tamamlanan Güngören Doğakent Evleri'nde şimdi de taşınmalar başlıyor.



Megakent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın bir yeni projesi için daha müjde geldi.

KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm projeleri kapsamında İstanbul Güngören'de hayata geçirdiği Doğakent Evleri geçtiğimiz günlerde teslim edilmişti. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı paylaşımda bir müjde daha verdi.

Ali Kurt açıklamasında "Güngören Doğakent Evleri projemizde A Blok’ta teslimlerimiz bitti, 14 Haziran Cuma günü itibarıyla taşınmalar başlıyor. Engellemeleri ve ekonomik zorlukları hak sahiplerimizin bize olan güveni ile aştık. Hak sahiplerimize teşekkür ediyor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum." ifadelerini kullandı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımı şu şekilde:

Güngören Doğakent Evleri projemizde A Blok’ta teslimlerimiz bitti, 14 Haziran Cuma günü itibarıyla taşınmalar başlıyor.

Engellemeleri ve ekonomik zorlukları hak sahiplerimizin bize olan güveni ile aştık.

Hak sahiplerimize teşekkür ediyor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.


4 BLOK 150 KONUT

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri projesi 4 blok olarak hayata geçirildi. KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri projesi kapsamında 1 oda 1 salon açık mutfak 22 adet, 2 oda 1 salon açık mutfak 58 adet, 2 oda 1 salon kapalı mutfak 48 adet, 3 oda 1 salon kapalı mutfak 22 adet olarak toplam 150 konut ve 14 ticari birim yer alıyor.

Ayrıca farklı sosyal alanlarının da yer aldığı Güngören Doğakent Evleri'nde; Çocuk oyun alanları, spor alanları, peyzaj alanları, dükkanlar, sosyal tesis ve donatı alanları ayrıca kapalı otopark mevcut.

 

Kira vergisine zam paketten çıkarıldı: Kira geliriyle geçinen ev sahiplerini vuracaktı! 

Emekli zammında son dakika! Milyonlara 3'lü zam müjdesi! SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç lira olacak?

Harem altın fiyatları 11 Haziran 2024: Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? Gram altın kaç TL?


Geri Dön