16 / 05 / 2024

Kira öder gibi ev sahibi olmak çok kolay! Hem de kiradan daha az ödemeyle!

Kira öder gibi ev sahibi olmak çok kolay! Hem de kiradan daha az ödemeyle!

Artık ev sahibi olmak isteyenler için daha az taksitle ev sahibi olma zamanı geldi. Yapmanız gereken tek şey peşinatınızı ödemek ve istediğiniz evi satın almak. Konut sektöründe yapılan yeniliklerle birlikte, artık ev sahibi olmak çok daha kolay hale geldi. İşte detaylar...



 Kira öder gibi ev sahibi olmak çok kolay! Hem de kiradan daha az ödemeyle!

Güncel konut satış projesi başvuru süreci

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, TOKİ'nin desteğiyle bu hayallerini gerçekleştirebilirler. TOKİ, e-Devlet adresi üzerinden 24 Nisan ile 28 Nisan 2023 tarihleri arasında başvuruların alınacağını duyurdu. Başvurular için belirlenen ücret ise 500 TL.

Başvuruların ardından 5 Mayıs 2023'te kura çekimi yapılacak ve kurada ismi çıkan vatandaşlar, 15 - 18 Mayıs 2023 tarihleri arasında sözleşme imzalama fırsatı elde edecekler. Ancak asil hak sahipleri sözleşmelerini imzalamazsa, yedek hak sahipleri 29 - 30 Mayıs 2023 tarihleri arasında sözleşmelerini imzalayabilecekler.

TOKİ Denizli Bekilli projesi için yeni tarih belli oldu! 200 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İstanbul 2023 projesi için beklenen tarih açıklandı! 641 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası resmen başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön