04 / 05 / 2024

Kira tartışması yine kanlı bitti! Kiracı, iş yeri sahibine kurşun yağdırdı!

Kira tartışması yine kanlı bitti! Kiracı, iş yeri sahibine kurşun yağdırdı!

Bursa'da, iş yeri sahibi Aykut Y., kira artışı ile ilgili olarak aralarında husumet olan market işletmecisi Ahmet K. tarafından çıkan tartışmadan sonra silahla vuruldu. Vücuduna 3 kurşun isabet eden iş yeri sahibi hastanede tedaviye alındı.



Bursa'da, iş yeri sahibi Aykut Y., kira artışı ile ilgili olarak aralarında husumet olan market işletmecisi Ahmet K. tarafından silahla vuruldu. Akıllara durgunluk veren olay, önceki gece, saat 00.30 sıralarında Bursa İstiklal Mahallesi 4. Zafer Sokak'ta yaşandı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre market işleten Ahmet K., kira ile ilgili olarak anlaşmazlık yaşadığı ve taşınmasını istediği iş yeri sahibi Aykut Y.’nin yanına gitti.

YANINDA GETİRDİĞİ SİLAHLA ATEŞ ETTİ

Taraflar arasında yaşanan tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında Ahmet K., yanında getirmiş olduğu silahla Aykut Y.'ye ateş etti ve olay yerinden kaçtı.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Aykut Y., kanlar içinde yere yığılırken, silah seslerini duyan komşuların yaptığı ihbarlar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri geldi.

Kira tartışması yine kanlı bitti! Kiracı, iş yeri sahibine kurşun yağdırdı!


VÜCUDUNA 3 KURŞUN İSABET ETTİ


Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirilen kontrolde vücuduna isabet eden 3 kurşunla vurulduğu saptanan Aykut Y., ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI


Polis ekiplerinin olayla ilgili olarak yaptığı araştırmada saldırgan Ahmet K. da saklandığı evinde yakalandı ve gözaltına alındı. Polis yaşanan olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

AVCILAR'DA EV SAHİBİ EŞYALARI BALKONDAN ATTI

İstanbul Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan konut sahibi, emlakçı ile beraber kullanılamayacak duruma getirilmiş olan eşyaları 4. kattaki balkondan attı. Eşyaların kaldırımı tamamen kaplaması sebebiyle konut sahibine 1.500 Türk Lirası ceza kesildi.

İstanbul Avcılar'da gerçekleşen olay, Ambarlı Mahallesi'nde yaşandı. Olay ile ilgili olarak ortaya atılan iddialara göre; 4 katlı binanın 4. katındaki daire, bir süre önce eşyalı şekilde yabancı uyruklu bir kişiye kiralandı. Kiracıların söz konusu evin odalarını başkalarına kiraladığını öğrenen ev sahibi, kiracıların evden çıkmalarını talep etti. Emlakçı ile beraber hareket eden ev sahibi, kiracıları konuttan çıkardıktan sonra evdeki hurda haline gelen tüm eşyaları da elden çıkardı. 

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka açıklandı! İşte banka promosyonları... 

Milli Emlak'tan Nisan 2024 için son dakika fırsatı! 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi satacak!

Tapuya gitmeden önce herkes baksın! Vekalet verme işlemleri yanlış yapılıyor!


Geri Dön