29 / 04 / 2024

Kirazlı Koru Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor!

Kirazlı Koru Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor!

Lansmanı 12 Eylül Cumartesi yapılması öngörülen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daireler yer alıyor. 11 dönüm alan üzerinde yayılan Kirazlı Koru Evleri İstanbul Güneşli'de yükseliyor.



Fiyatların 330 bin TL'den başlangıç gösterdiği Kirazlı Koru Evleri'nde alternatif daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat imzası taşıyan Kirazlı Koru Evleri'nde toplam 232 seçkin konut ve 4 ticari mekan bulunuyor. 


Kirazlı Koru Evleri'nde teslimlerin 2017 yılının Ağustos ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Projede lansman tarihi 12 Eylül Cumartesi olarak planlandı. 


15 katlı 4 blok halinde yükselen projede hamam, açık çocuk havuzu, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, fitness ve kapalı yüzme havuzu mevcut. 


Kirazlı Koru Evleri ulaşım imkanları açısından; TEM otoyoluna 5 kilometre mesafede, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre, Mall of İstanbul’a 7 kilometre, eğitim ve sağlık kurumları ile ticaret merkezlerine de çok yakın konumda yer alıyor. 


Kirazlı Koru Evleri nde fiyatlar 330 bin TL den başlıyor!


Kirazlı Koru Evleri A Plus kalite yapıları, koru ve deniz manzarası, tertemiz havası, zengin sosyal imkanları, özel korusu ve güvenli yaşam konseptiyle Kirazlı Koru Evleri, dostlarınız ve komşularınızla birlikte keyifle yaşayabileceğiniz ideal bir ortam. 


Kirazlı Koru Evleri nde fiyatlar 330 bin TL den başlıyor!


Bağcılar Kirazlı Koru Evleri adres: Güneşli mah. 13. sokak Bağcılar İstanbul


Satış ofisi telefon: 444 3 173 

Web: http://kirazlikoru.com/


Geri Dön