30 / 04 / 2024

Kıvanç Tatlıtuğ: Yatırımlarımla babam ilgileniyor!

Kıvanç Tatlıtuğ: Yatırımlarımla babam ilgileniyor!

Ünü Türkiye sınırlarını aşan, Ortadoğudan Rusyaya, Balkanlardan Türki cumhuriyetlere geniş bir coğrafyada milyonlarca hayranı bulunan Kıvanç Tatlıtuğ adına Hollandalı TW Steel özel saat koleksiyonu hazırladı



Ünü Türkiye sınırlarını aşan, Ortadoğudan Rusyaya, Balkanlardan Türki cumhuriyetlere geniş bir coğrafyada milyonlarca hayranı bulunan Kıvanç Tatlıtuğ adına Hollandalı TW Steel özel saat koleksiyonu hazırladı ve tüm dünyada satmaya hazırlanıyor.
Tatlıtuğ, İstanbulda TW Steel Kıvanç Tatlıtuğ Special Edition saatlerinin tanıtımı için yapılan özel partide sorularımızı yanıtladı.

* Güzellik de bir sermaye midir

- Güzellik tek başına bir sermaye değildir. Hayatta ne olursa olsun güzelliğin içini doldurmak gerekir. Bir insanı karşınıza oturtup seyredersiniz. Peki bu ne kadar sürebilir Bu bünyeyi bana Allah verdi. Dünyada olağanüstü güzel kadınlar, çok yakışıklı erkekler var. Kendi alanlarında başarılı olanların hepsi bunun içini doldurmuştur. Güzelim deyip üzerine yatamazsınız. Şöyleyim böyleyim diyemem. Bunları ben söylememeliyim ama bulunduğum yer itibariyle aynı virajı tekrar dönmemem, aynı yolu tekrar geçmemen gerekiyor. Üstüne bir takım şeyler koymam, değişik roller yapmam, izleyiciye hitap etmem, birikimler edinmem gerekiyor. Yoksa olduğunuz yerde kalırsınız.

Babamın pastaneleri var

* Profesyonel iş hayatında düşündünüz mü kendinizi hiç
- Hayır hiç düşünmedim. Kardeşlerimin ticaretle ilgisi var. Babamın pastaneleri vardır. Bütün kardeşlerim ticaretle ilgilidir. Ben dört numara olarak okudum, sporla ilgilendim. Ben kendimi geliştirmekle ilgiliyim.

* Ticarette kendinizi hiç görmüyorsunuz yani
- Bu hiç görmeyeceğim anlamına gelmiyor. Ama şu anda yok öyle bir şey.

* Gayrimenkul yatırımı yaptığınız biliniyor. Başka Nelere yatırım yapıyorsunuz
- Çok şükür üç aşağı beş yukarı bir şeyler kazanıyoruz. Yatırımlarımla babam ilgileniyor. Para konusuyla gerçekten ilgilenmem, anlamam da!

İsmimi gördüm, gururluyum

* Kıvanç Tatlıtuğ artık bir saatin özel koleksiyonunun ismi oldu. Kendinizi bir ürün gibi hissediyor musunuz
- Aslında son ana kadar, yani Suadaya gelene kadar ne olduğunu tam anlayamadım. Ne yaptığımızı oradaki posteri, saati, organizasyonu görünce anladım. Bugüne kadar benim yaptığım hiçbir şeye benzemiyor. Çok ayrı bir konsept. Ne bir reklam anlaşması, ne dizi... Gururluyum. Ailemin bana koyduğu isim ve soyadının üzerine çıkan bir marka. Dünya saat modasına yön veren, büyük kadranlı saatte öncü olan TW Steel, çok önemli bir pazara hitap ediyor. Böyle bir dünya lideriyle çalışmak çok büyük bir heyecan ve mutluluk.

Çocuklarıma, torunlarıma gösterebileceğim bir anı

* Bu teklif gelince neler düşündünüz
- Türk dizilerinin Ortadoğudan Rusyaya Balkanlardan Türki cumhuriyetlere geniş bir coğrafyada yayınlanmaya başladığından itibaren bize bu tarz işler geldi. Bizle beraber bütünleşen projelere sıcak baktık. İşin maddi tarafının gerçekten bir önemi yoktu. Tanışmadan önce de ben TW Steel saatlerinden takıyordum. Forum Saatçilikten bu teklif gelince konuştuk. İşin bu boyutlara geleceğini düşünmemiştim. Saatlerin ne kadar satacağı, dünyada göreceği ilgi önemli değil.

Şu gördüğünüz, koluma taktığım saat ileride çocuğuma, Allah nasip ederse torunlarıma, bütün sevdiklerimi hayatım boyunca gösterebileceğim, bana ait, kendimle çok özdeşleştirdiğim bir şey, bir anı.

Markam global olarak test edilecek

* Tasarıma müdahale ettiniz mi 

- Tasarımcılarla Kıvanç Tatlıtuğ Special Editionın dizaynı sürecinde çok görüştük. Benim sevdiğim renkler, markanın ve benim tarzımı birlikte yansıttılar.

* Türkiyede hiçbir starın ismini taşıyan ürün başarı getirmedi. Fakat siz global bir firmayla işbirliği yapıyorsunuz ve global pazarda satış hedefleniyor.

- Çok doğru söylüyorsunuz. Global olarak satılacak. Zaten marka bu alanda benimle çalışmadan önce Formula 1 pilotlarıyla çalıştı. İlk kez farklı bir alandan birini seçtiler.

* Bu Kıvanç Tatlıtuğ markasının da global tescili mi olacak

- Evet bir anlamda bu test edilecek.

Tanıtım yapacağı alışveriş merkezini kapatmak gerekecek

KIVANÇ Tatlıtuğ adına üretilen özel tasarım saatlerin erkekler için olanının Türkiyede 1900 TLden kadınlar için yapılan pırlantalı saatin ise 2 bin 700 TLden satılacağını söyleyen TW Steelin CEO Jordy Cobelens sorularımızı şöyle yanıtladı:

* Global bir proje için neden Kıvanç Tatlıtuğu seçtiniz
- Türkiye ve Ortadoğu distribütörü Forum Saatçilik, Kıvançı önerdi. Bizim için önemli olan sinerji ve birlikte uyum sağlamak. Biz genç ve başarılı bir firmayız. Kıvanç da genç ve başarılı bir aktör. Ortadoğudaki, Balkanlardaki şöhreti baş döndürücü. İnanılmaz büyük bir şöhreti var Kıvarçın. Hemen karar verdik. Faaliyette bulunduğumuz bütün ülkelerde satacağız. Pek çok ülkede etkinlik yapıp tanıtmak isteriz ama Kıvanç çok meşgul. Onun vaktinden çalmak istemeyiz. O uygun oldukça mümkün olduğunca çok etkinlik yapmak istiyoruz pek çok ülkede.

* Kıvanç İstanbul Shopping Festin de yüzüydü ve çevre ülkelere yaptığı gezilerde çok büyük izdihamlar oldu. Buna hazır mısınız
- Bizim dağıtıcılardan biri Kıvançın ismini duyunca çok heyecanlandı. Ona Etkinlik yaparken mağazayı kapatırız dedim. Gülerek, Mağazayı mı sadece Bence bütün alışveriş merkezini kapatmalısınız dedi. Kıvanç çok çok büyük bir star. Yunanistandaki distribütörümüz de sabırsızlıkla bekliyor.

Saatlere mavi rengi Kıvançın gözleri verdi

* Tasarımda Kıvanç Tatlıtuğ etkisi var mı
- Evet var. Saatin mavi olmasının nedeni Kıvançın gözleri. Tasarımcılar Kıvançın gözlerinden etkilenerek o rengi verdiler. İlk kez mavi rengi kullandık koleksiyonda.
Hürriyet/Demet CENGİZ BİLGİN


Geri Dön