Altın & Gümüş

Kıyıda köşede 1 gram altını olanlar yaşadı! Hem sizin hem de çocuğunuzun geleceği kurtulacak...

Piyasalarda Fed'in faiz kararından sonra büyük hareketlilik başladı ve halen devam ediyor. Altın ve para uzmanı İslam Memiş kıyıda köşede 1 gram altını olanlara mutlu haberi verdi. Hem sizin hem de çocuğunuzun geleceği kurtulacak. İşte ayrıntılar... Hem sizin hem de çocuğunuzun geleceğ kurtulacak diyen İslam Memiş gram altın hesaplaması yaptı

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş kıyıda köşede gram altını olanlar için mutlu haber verdi. Hem sizin hem de çocuğunuzun geleceğ kurtulacak diyen İslam Memiş gram altın hesaplaması yaptı. İşte merak edilen ayrıntılar...

ORTAK HESAP

islam Memiş yatırımcılara gram altın ile ilgili şu önerilerde bulundu: "Eşinizle ortak hesap açın. Böylece ikinizin de onayı gerekeceğinden eşlerden birinin iyi niyetli de olsa hatalı kararlar vererek tasarrufları eritmesinin önüne geçebilirsiniz. Yatırım kararlarınızı ortak alırsınız.'' diyen İslam Mmeiş konuşmalarına şöyş devam etti:

1 GRAM ALTIN ALIP ATIN 

''İkinci yapacağınız şey çocuğunuz için bir kumbara koyun. Her ay 1 gram altın ya da 10 gram gümüşü fiziki olarak alıp kumbaranın içine koyun. Eğer fiziki olarak bu emtialara yatırım yaparak kumbarada biriktirirseniz emin olun çocuğunuz üniversiteye geldiği zaman üniversite masrafını karşılayacak kadar hatta bir ev almak için başlangıç birikimi olacak kadar yurt dışında eğitim alacak kadar parası birikmiş olur.

Her ay 1 gram altın almak hiçbir şey değil. Ben bugüne kadar çocuğum için her ay 1 gram altın alsaydım şu an kaç gram altın yapacaktı diye bir hesap yapın. 120 ayda 120 gram altın! Bu ciddi bir rakam. Banka üzerinden de yapabilirsiniz, altın hesabı açıp otomatik talimat vererek her ay 1 gram altın alıp hesabınızda biriktirebilirsiniz. "

Altını olanlar dikkat! Zengin yatıp fakir uyanmayın!

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 9 Mayıs 2022 altın fiyatları