27 / 04 / 2024

Kızılay, Yalovadaki hastane binalarını huzurevi yapacak!

Kızılay, Yalovadaki hastane binalarını huzurevi yapacak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Yalova Ruh Sağlığı Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi binalarının huzurevine dönüşümü ile ilgili olarak tadilat, tefrişat, mefruşat ve demirbaşlar alımı işleri yaptıracak



Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Yalova Ruh Sağlığı Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi binalarının huzurevine dönüşümü ile ilgili olarak tadilat, tefrişat, mefruşat ve demirbaşlar alımı işleri yaptıracak.

İhale dosyası içinde yer alan teklif alma şartnamesi, sözleşme taslağı ve eklerine göre hazırlanacak tekliflerin 25 Ekim 2011 gün saat 1100 a kadar, Ankarada Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Lojistik Direktörlüğü Evrak Birimine (Ataç 1 Sokak No: 32 Yenişehir / ANKARA) verilmesi gerekiyor. Teklifler teslim edildikleri gün saat 14:30da açılacak.


Detaylar şöyle:


HUZUREVİNE DÖNÜŞÜM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
Türk Kızılayı Genel Müdürlüğünden:
Yalova Ruh Sağlığı Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Binalarının Huzurevine dönüşümü ile ilgili olarak tadilat, tefrişat, mefruşat ve demirbaşlar alımı işleri yaptırılacaktır.
1) İhale dosyası; Ankarada Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Yapı Teknik ve Proje Yönetimi Müdürlüğünde (Ataç 1 Sokak No:32 Yenişehir/ANKARA) incelenebilir.
2) İhale dosyası bedeli 1.000,00 TL olup, ihaleye girmek isteyenler ihale dosyasını, Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Yapı Teknik ve Proje Yönetimi Müdürlüğünden satın alacaklardır.
3) İhale dosyası içinde yer alan teklif alma şartnamesi, sözleşme taslağı ve eklerine göre hazırlanacak teklifler, 25 Ekim 2011 gün saat 1100 a kadar, Ankarada Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Lojistik Direktörlüğü Evrak Birimine (Ataç 1 Sokak No: 32 Yenişehir / ANKARA) verilecek olup teklifler teslim edildikleri gün saat 14:30da açılacaktır.
4) Posta ile gönderilecek teklifler kabul edilmez.
5) Kurumumuz 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa tabi değildir.
Detaylı bilgi için www.kizilay.org.tr / İhale İlanları adresine başvurulabilir.
7531/1-1


Detaylı bilgi için tıklayın


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön