27 / 04 / 2024

Kızılcahamam Belediyesi başkentte arsa satacak! 

Kızılcahamam Belediyesi başkentte arsa satacak! 

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.



Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı,  Ankara  Kızılcahamam'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İsmetpaşa-İmar mahallesinde yer alan arsa 10 bin 253 metrekare alana sahip.

Metrekare rayiç bedelinin 900 TL olarak belirlendiği asranın satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde saat 16:30'da Kızılcahamam Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleştirilecek.

Kızılcahamam Belediyesi başkentte arsa satacak! 

Satışa çıkarılan arsanın toplam bedeli 9 milyon 277 bin 781 TL, geçici teminat bedeli ise 277 bin TL olarak belirlendi.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığından:

MADDE 1- Mülkiyeti Belediyemize ait Ankara İli Kızılcahamam İlçesi İsmetpaşa Mahallesinde bulunan aşağıda ada, parsel ve yüzölçümü yazılı Arsa vasıflı taşınmaz mal 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36.maddesine göre Kapalı Teklif usulü ile satılacaktır.
MADDE 2- İhale, Kızılcahamam Belediyesi Encümenince aşağıda tarih ve saatleri belirtilen gün ve saatte Kızılcahamam Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır. İhaleye katılabilme şartları için gereken belgeler ihale günü ihale saatine kadar Kızılcahamam Belediyesi İhale Komisyonuna teslim edilecektir.
MADDE 3- İhaleye katılmak isteyenler geçici teminatı ihale günü ihale saatine kadar banka teminat mektubu (süresiz, limit içi ve şube limitini gösterir olması gerekmektedir) olarak verileceği gibi, nakit olarak da Belediyemiz T.C Ziraat Bankası Kızılcahamam Şubesi nezlinde bulunan Teminat Hesabına
yatırılabilir.

Kızılcahamam Belediyesi başkentte arsa satacak! 

MADDE 4- Şartname bedeli 100,00.TL dır (Her parsel ihalesi için ayrı ayrı yatırılacak). Her durumda bu bedel iade edilmez.
MADDE 5- İhaleye katılabilmek için; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve bu Kanunun 6.maddesine dayanılarak çıkarılan yönetmelikte belirtilen niteliklere haiz olmak yine anılan Kanun ve Yönetmelikte açıklanan birimde teklifte bulunmak, geçici teminat yatırmak şarttır. Teminatlar, makbuz karşılığında Ziraat Bankası Kızılcahamam Şubesi nezdinde bulunan teminat hesabına yatırılacaktır. Üzerine ihale kalmayanlara geçici teminatlarını geri verilir. Şartname bedeli geri ödenmez.
MADDE 6- İhaleye Katılacaklardan İstenilecek Belgeler:
İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış belgenin aslı veya noter tasdikli sureti olmak kaydıyla;
A) GERÇEK KİŞİLERDEN :
1- Nüfus cüzdan sureti,
2- İkametgah belgesi,
3- Geçici teminatı yatırdığına dair belge,
4- Temsil durumunda; noter tasdikli vekaletname ve vekalet edene ait imza beyannamesi,
5- Şartname aldığına dair belge,
6- Kızılcahamam Belediyesine borcu olmadığına dair belge (Tahakkuk Tahsilat Şefliğinden)
B) TÜZEL KİŞİLERDEN :
1- Tüzel kişinin siciline kayıtlı bulunduğu idareden (Demekler Müdürlüğünden, Ticaret veya Sanayi Odasından, Ticaret Sicili Müdürlüğünden, Vakıflar Bölge Müdürlüğünden, İdare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya ilgili makamdan) ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişinin siciline kayıtlı olduğuna dair belge,
2- Şirketlerden; Noter tasdikli imza sirküsü,
3- Vakıflardan; ihaleye katılmak üzere yetkili organ tarafından alınmış kararın aslı veya noter tasdikli sureti ve ihaleye katılmak üzere yetkilendirilen kişinin noter tasdikli imza sirküsü,
4- Derneklerden; ihaleye katılmak üzere yetkilendirdiği kişiyi belirten karar defterinin ilgili sayfasının noter tasdikli sureti ve yetkilinin noter tasdikli imza beyannamesi,
5- Derneklerden; demek tüzüğünün noter tasdikli sureti,
6- Geçici teminatı yatırdığına dair belge,
7- Temsil durumunda; Noter tasdikli vekaletname ve vekalet edene ait imza beyannamesi,
8- Şartname aldığına dair belge,
9- Kızılcahamam Belediyesine borcu olmadığına dair belge (Tahakkuk Tahsilat Şefliğinden)
İlgililere İlan olunur.

Ağustos ayı Aile Destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Onay gelir gelmez PTT'den hemen 1250 TL'yi çekin!

Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem!

TOKİ Mersin projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Tek bir ilçeye tam 522 yeni konut geliyor!


Geri Dön