28 / 04 / 2024

Klarnet Sirki 30 Aralık'ta Carrefour'da gösteri yapacak!

Klarnet Sirki 30 Aralık'ta Carrefour'da gösteri yapacak!

“Muhteşem Klarnet Sirki” 30 Aralık Perşembe günü Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nde müzik ve sirk etkinliğinden oluşan muhteşem bir gösteri sergileyecek



 Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, İstanbul Klarnet Korosu tarafından gerçekleştirilen yılbaşına özel bir gösteri ile ziyaretçilerini karşılıyor. İlgi çekici, sihirli müzikal komedi Muhteşem Klarnet Sirki “The Great Clarinet Circus”  30 Aralık 2010 Perşembe günü Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak. Muhteşem Klarnet Sirki, müzik ve sirk etkinliğini birlikte izlemek isteyen tüm ziyaretçilere yılbaşı etkinliği kapsamında  saat 16:00-18:30 arasında iki gösteri sergileyecek.

Genç müzisyenlerden oluşan ve 2009 yılında müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan İstanbul Klarnet Korosu, ülkemizdeki ilk klarnet korosu olmanın yanı sıra eşsiz repertuarlarıyla da ilgi çekmektedir. İstanbul Klarnet korosu, 2010 yılında çocukların sevgilisi olan Kerem Eser’in sirk performanslarını da içine katarak Muhteşem Klarnet Sirki’ni “The Great Clarinet Circus” izleyicilerin beğenisine sunmuştur.
 
Daha önce böyle bir konser hiç izlemediniz!
Sahneyi hazırlamakla görevli müstahdem Kerem, konserden önce son düzeltmeleri yapmaktadır. Birazdan orkestra ve orkestra şefi yerlerini alacak, Yılbaşı konseri başlayacaktır. Şefin sehpasındaki notalar ve şefin bageti ilgisini çeker. Bageti eline alır ve orkestrayı yönettiğini hayal eder. Tam o sırada orkestra sanatçıları içeri girerler. Aralarından çok hoşlandığı klarnet sanatçısı Öykü de bulunmaktadır. Göz göze geldiklerinde Kerem mutluluktan kontrolünü kaybeder ve orkestrayı yönetmeye, çevresindekilerle şakalaşmaya başlar. Asıl olaylar bundan sonra tırmanacak ve sihir başlayacaktır.         

Carrefour  İçerenköy Alışveriş Merkezi’nin kiralama ve yönetimi CEFIC Türkiye tarafından gerçekleştirilmektedir. Türkiye’de 1994 yılından beri faaliyet gösteren CEFIC Türkiye, danışmanlığını yaptığı  şirketlere alışveriş merkezleri ve ticari gayrimenkuller için yatırım, geliştirme, kiralama ve yönetimin  yanı sıra, teknik ve pazarlama alanlarında destek sağlamaktadır. CEFIC Türkiye, uluslararası bilgi birikimi ile yönetimini üstlendiği 710 bin metrekare alışveriş merkezi alanında yılda yaklaşık 75 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlamaktadır.  400 markayı temsil eden 1800 kiracısı olan CEFIC Türkiye’nin kiralama portföyü 125 milyon Euro’nun üzerindedir.
                                                                 


Geri Dön