28 / 04 / 2024

Klk İnşaat Basın Ekspres fiyatları! Metrekare 3 bin 750 TL'den!

Klk İnşaat Basın Ekspres fiyatları! Metrekare 3 bin 750 TL'den!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Basın Ekspres Yolu projesi

Klk İnşaat Basın Ekspres fiyatları metrekare olarak 3 bin 750 TL'den başlangıç gösteriliyor. 3 blok olarak inşa edilen Klk İnşaat Basın Ekspres Yolu projesi önümüzdeki Eylül ayında satışa çıkıyor...



Klk İnşaat İstanbul Avrupa yakasında Bahçelievler ilçesinde Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni projesini hayata geçiriyor.  KLK İnşaat  Basın Ekspres fiyatları netlik kazandı.


Klk İnşaat Basın Ekspres satışları 2013 Eylül ayında başlıyor. Klk İnşaat Basın Ekspres projesi 3 blok halinde yükseliyor. Klk İnşaat Basın Ekspres projesi 500 adet konuttan oluşuyor.


Klk İnşaat  Basın Ekspres Yolu projesi  33 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Klk İnşaat Basın Ekspres Yolu projesinde bloklardan biri rezidans bloğu olarak tasarlandı.


Klk İnşaat Basın Ekspres fiyatları metrekare bazında 3 bin 750 TL'den başlayarak değişiyor. Klk İnşaat Basın Ekspres Yolu ödeme planı kapsamında banka kredisi ile ya da firma bünyesinde vadeli olarak ödemeler yapılıyor.


Olimpiyat Stadı'na yakın mesafede yükselecek olan Klk İnşaat Basın Ekspres Yolu projesinde daire tipi olarak 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salonlar yüzde 80 ağırlıkta olacak.


Klk İnşaat Basın Ekspres iletişim

Telefon : 212 283 09 43

Web adresi : www.klk.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön