28 / 04 / 2024

Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesinde metrekaresi 3 bin 750 TL!

Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesinde metrekaresi 3 bin 750 TL!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Basın Ekspres Yolu projesi

Klk Yapı, İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni bir konut projesi inşa ediyor. 3 bloktan meydana gelecek olan Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 750 TL'den başlıyor...



Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden ve geçtiğimiz Mayıs ayında Büyükçekmece'de inşa ettiği villa projesi Valle Lacus'un lansmanını gerçekleştirdiği Klk Yapı bu kez de İstanbul Bahçelievler'de bulunan Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni bir proje gerçekleştiriyor. Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesi, Klk Yapı tarafından yükseliyor.


33 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Klk Yapı  Basın Ekspres Yolu projesi  3 bloktan oluşuyor. Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesinde yer alan bloklardan 1 tanesi rezidans olarak tasarlanıyor. Projenin yüzde 80'inde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. Projede 500 konut yer alıyor. 


Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesi bol teraslı ve bahçeli bir proje olarak yükseliyor. 


Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesi fiyatları!


Bahçelievler Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Klk Yapı projesinde fiyatlar metrekare birim fiyatı olarak baz alınıyor. Projede metrekare fiyatı 3 bin 750 liradan başlangıç gösteriyor, 4 bin liraya kadar yükseliyor. 


Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesinde ödeme seçenekleri de yer alıyor. Projede, ister peşin ödeme, ister banka kredili ödeme, ister firma bünyeli ödeme seçeneklerinden yararlanılabiliyor.


Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesi iletişim bilgilerine göre projeye 0212 283 09 43 numaralı telefondan ulaşılabiliyor. 


Projenin içinde sınırlı sayıda ticari ünitelere yer verilecek. Ulaşım açısından çok avantajlı bir bölgede yer alan Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesi Olimpiyat Stadı'na da çok yakın mesafede konumlandırılıyor. Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesinin lansmanı Eylül'de gerçekleştirilecek.


Merkez Ofisi


Adres : Levent Caddesi

Alt Zeren Sk. No:33

Beşiktaş / İstanbul

Telefon : +90 212 283 09 43

Faks : +90 212 283 09 46


www.klk.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön