04 / 05 / 2024

Koç Şirketler Grubu Ödemiş'e yatırım yapacak!

Koç Şirketler Grubu Ödemiş'e yatırım yapacak!

Tire'de inşaat, otelcilik, tüfek dipçiği ve bahçe mobilyaları alanında faaliyet gösteren Koç Şirketler Grubu, yatırımlarıyla dünyada söz sahibi oldu. Koç Şirketler Grubu'nun yeni adresi Ödemiş...




Tire'de inşaat, otelcilik, tüfek dipçiği ve bahçe mobilyaları alanında faaliyet gösteren Koç Şirketler Grubu, yatırımlarıyla dünyada söz sahibi oldu. Firma sahibi Mimar Nihat Koç, inşaat alanında günün koşullarına uygun konut ürettiklerini belirterek, "Bugüne kadar Tire başta olmak üzere, Kuşadası, Davutlar ve Altınoluk gibi turizm merkezlerinde yüzlerce konut inşa ettik. Son zamanlarda Ödemiş ilçesinde yatırımlar yapmaya karar verdik" dedi. 


Pazar payı artıyor

Koç, "İnşaat sektörüne ayrı bir önem veriyoruz.  İzmir  başta olmak üzere inşaat sektöründeki yatımlarımızı Ege Bölgesi'ne yaymayı hedefliyoruz. Tüketici yelpazesinde, her bütçeye uygun konut yapmayı ilke edindik. İnşaat dünyasındaki gelişmeleri ise bir mimar olarak yakından takip ediyorum" diye konuştu. Tire'de Bekleme Mevkii'nde bulunan tesiste 1989 yılından buy ana üretim yapan Koçsan Mobilya'nın ise gün geçtikçe iç ve dış pazar payını hızla artırdığını dile getiren Koç, "Walnut Garden markasıyla, ceviz bahçe mobilyaları üretimine başladık. Dipçik üretiminde kullandığımız imalat dışı parçalardan, modern ceviz bahçe mobilyaları üretiyoruz. Çok yönlü ve girişimci ruha sahip bir firmayız. Yaratığımız bu markayı iç pazarda, özellikle turizm merkezlerinin yanı sıra, Almanya ve Hollanda'ya da ihraç ettik. Walnut Garden özgün tasarımlarıyla kısa sürede büyük sükse yaptı. Bu alanda 3 kez EBSO'dan başarı ödülü aldık. Ar-Ge çalışmalarına ise önemli bir kaynak ayırıyoruz" dedi. Firmanın 1993'ten buyana ceviz av tüfeği dipçiği üretimi de yaptığını dile getiren Koç, "Başta Amerika, Almanya ve İtalya gibi ülkeler olmak üzere dünyanın her yerine av tüfeği dipçiği ihraç ediyoruz" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön