27 / 04 / 2024

Koç Tower'da metrekaresi 10 bin TL'ye!

Koç Tower'da metrekaresi 10 bin TL'ye!

İnsana ve çevreye duyarlı Koç Yapı A.Ş. Bağdat Caddesinin LEED sertifikalı, ekolojik ve ekonomik ısınan Koç Tower projesi ile yeşil binalar üretmeye devam ediyor. Projede konutlar metrekaresi 10 bin TL'den satışa sunuluyor.



Koç Yapı A.Ş., kentsel dönüşümin merkezi olan  bağdat caddesinde, butik, mimari tasarımlarla farklılık yaratarak konsept projeler üretirken, bilişim çağının tüm konseptlerinin uygulandığı Apple, Ipad kontrollü Akıllı Ev Sistgemlerini, toprak kaynaklı ısı pompalarını tüm projelerinde uyguluyor. Koç Yapı A.Ş. leed sertifikalı binalar inşa ederek enerji ve çevre dostu tasarımları ile yeşil binaların üretiminde öncülüğünü sürdürüyor. Ekolojik ve ekonomik ısınmanın öneminin arttığı şu günlerde Koç Yapı A.Ş. binalarında doğalgaz kaynaklı ısı sistemleri yerine, toprak kaynaklı ısı pompaları kullanıyor. Depreme daha dayanıklı çelik binalar üreterek insan yaşamına gösterdiği saygıyı gözler önüne seriyor. 45 günde inşaat ruhsatını, 30 günde de iskânlarını alan firma 21 katlı Koç Tower projesi ile bağdat caddesinde son ruhsatı alan en yüksek bina özelliğini de taşıyor. Firma Koç Tower projesini şehrin merkezinde yaşamak ve çalışmak isteyenler için Suadiye’de hayata geçiyor. Sakinliği ve şehir merkezine yakınlığı ile cazip hale gelen Koç Tower, 180 derece adalar manzarası, çevresindeki tarihi köşkleri, anıt ağaç kabul edilen çam ağaçları ve yeşil alanların fazlalığı ile seçkin Koç Yapı müşterilerinin öncelikli tercihi arasında arasında yer alıyor.


7 yıldız resepsiyon konsepti ile Koç Tower, Bağdat Caddesi’ne birinci paralelde 10.000 m2 kapalı alandan, 21 kat ve 38 daireden oluşuyor.  Koç Yapı A.Ş.,  Koç Tower projesi’ni m2’si 10.000’ TL’den sadece özel müşterilerine satışa sunuyor. Evinizde olmasını hayal ettiğiniz tüm tasarımları kişiye özel iç mimari çalışmalarla sunan Koç Yapı A.Ş. Koç Tower ’da keyifli bir yaşam vaat ediyor. Akıllı Ev Sistemi ile evin herhangi bir noktasından istenilen bölgenin aydınlatma kontrolü, perde-panjur kontrolü, çok bölgeli müzik ya da başka bir cihazın kullanımını aynı kumanda üzerinde kontrol etme özgürlüğü ile konfor yaşatılıyor. 7/24 en üst düzey teknolojide güvenlik sistemi, concierge hizmetleri, fitness&health club salonları, çocuklar için tasarlanan Kids Club Fun Land’leri, kapalı otoparkı ve 7 yıldızlı otel resepsiyon lobby’ si ile tüm hizmetleri maksimum düzeyde yaşatan Koç Tower, Bağdat caddesinin en geniş peyzaj alanına sahip projesi olma özelliği ile hayranlık uyandırıyor.


www.kocyapiinsaat.com


Tünaydın


Geri Dön