03 / 05 / 2024

Kocaeli Büyükşehir'den 4.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli Büyükşehir'den 4.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Büyükşehir Belediyesi Alikahya Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan 2 bin 790 metrekare arsa ve üzerinde bulunan İlgi Evi Anaokulu binasını satışa çıkardı.



Büyükşehir Belediyesi Alikahya Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan 2 bin 790 metrekare arsa ve üzerinde bulunan İlgi Evi Anaokulu binasını satışa çıkardı. 4 milyon 400 bin muhammen bedelle satışa çıkartılan arsa için istekli çıkmadı. İhale 18 Kasım’da yeniden yapılacak


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısı Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş’un başkanlığında dün belediye binasında gerçekleştirildi. 8 taşınmazın satışa ve kiralamaya çıkartıldığı encümende en dikkat çeken satış 4 milyon 400 bin muhammen bedel ile Alikahya Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Özel İlgi Evi Anaokulu’nun bulunduğu 2 bin 790 metrekarelik alan oldu. Alan için istekli olmazken, arsa ve üzerindeki taşınmazın satışı 18 Kasım’da yeniden Encümen’e gelecek.


ÜZERİNDE ANAOKULU VAR


Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait olan Alikahya Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan İlgi Evi Anakolu’nun üzerinde bulunduğu 2 bin 780 metrekarelik arsa satışa çıkartıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin Eylül ayı meclisinde alınan kararın ardından ihale ile satışa çıkartılan arsanın muhammen bedeli 4 milyon 400 bin lira olarak belirlendi. Dün Encümen’de yapılan satış istekli olmadığı için gerçekleşmedi. Encümen’de arsa satışı dışında Doğu Kışla Parkı’nda bulunan dükkanların kiralama ihalesi yapıldı.


Demokrat Kocaeli


Geri Dön