27 / 04 / 2024

Kocaeli Darıca'ya ağız ve diş sağlığı merkezi yapılacak!

Kocaeli Darıca'ya ağız ve diş sağlığı merkezi yapılacak!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli Darıca halkına müjdeli haberi verdi. Ergüney, Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yatırım programına alındığını açıkladı.



Kocaeli Kamu Hastaneleri 2016 Yılı değerlendirmesini yapan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Darıca halkına müjdeli haberi verdi. Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yeni hizmet binası 2017 yılı programına alındı. 60 üniteden oluşacak olan Darıca ADSM’nin binası yine aynı yerine yapılacak.


Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli Kamu Hastaneleri 2016 Yılı Değerlendirmesini Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney’in yanı sıra Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Op. Dr. M. Coşkun Güler, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin, Basın İletişim Birim Sorumlusu Merziye Portakal Kasap ve Birim Çalışanı Muharrem Demirkol katılım sağladı. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Darıca halkına müjdeli haberi verdi. Ergüney yaptığı açıklamada, Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yatırım programına alındığını açıkladı. Yeni binanın yaklaşık olarak 15 milyon TL yatırım bedeli ile 2018 yılında tamamlanarak hizmete hedefleniyor. Halen eski binasında hizmet vermekte olan Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin arsası ile hemen yanında bulunan arsa ile birlikte yapılacak olan yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi modern binasında daha sağlıklı hizmet vermesi planlanıyor. Kocaeli nüfusunun yüzde 40’nı tedavi eden ve bölgemizde büyük bir eksikliği kapatan Darıca ADSM’nin yeni binasının bitmesiyle beraber vatandaşlara, modern ve geniş bekleme salonlarında daha rahat bir şekilde tedavi olma imkânı sağlanacak.  Toplam 60 üniteden oluşacak olan yeni bina, ülkemizde bulunan en modern Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinden biri olacak




Darıca Gazetesi


Geri Dön