09 / 05 / 2024

darıca ağız ve diş sağlığı merkezi

darıca ağız ve diş sağlığı merkezi

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli Darıca halkına müjdeli haberi verdi. Ergüney, Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yatırım programına alındığını açıkladı.

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi kesenin ağzını açtı. 10 bin TL ödeme yapacaklar

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte vatandaşların paraya ihtiyacı arttı. Bankalar da kesenin ağzını açtı. Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi ödeyeceği miktarı açıkladı.

Devlet Su İşleri sınavsız ve mülakatsız personel alımında tarih resmen belli oldu! Hemen açıklanan bu tarihe bakın!

Devlet Su İşleri sınavsız ve mülakatsız personel alımında tarih resmen belli oldu... Hemen açıklanan bu tarihe bakın...

Devlet Su İşleri sınavsız ve mülakatsız personel alımı için son başvuru tarihi açıklandı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Devlet Su İşleri sınavsız ve mülakatsız personel alımı için son başvuru tarihi resmen açıklandı. Bu tarihi sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları ve altı bilezik fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere düşerken bugün yükselişe geçti. Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Memur ve emekliye ek zam geliyor! İslam Memiş tarihi şimdi açıkladı! Görenlerin ağzı kulaklarına vardı! Hemen bakın

Altın ve piyasa uzman İslam Memiş, milyonlarca emekli ve memura ek yüzde 15 zam geleceğini söyleyerek tarihi açıkladı. Görenlerin ağzı kulaklarına vardı! Hemen bakın!

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirimde! 25 Aralık fiyat listesi...

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirime girdi. Peki Sonicare ağız ve diş bakım ürünlerinin fiyatları ne kafar, kaç TL? İşte 25 Aralık fiyat listesi...

Altın Kahini İslam Memiş herkesi şaşkına çevirdi! Altın ve dolarlarınızı satın bunu alın! Yatırımcıların ağzı açık kaldı

Altın Kahini uzmanı İslam Memiş'ten herkesi şaşkına çevirecek bir açıklama geldi. Altın fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirten Memiş'ten ''altın ve dolarlarınızı satın bunu alın'' diyerek yatırımcılara uyarıda bulundu. Yatırımcıların ağzı açık kaldı!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş elinde altın ve dolar olanları kırmızı kodla uyardı! Açtı ağzını yumdu gözünü!

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken dolar ise yatay seyrine devam ediyor. Altın ve dolar için yatırımcılar alım fırsatını kovalarken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın ve dolar olanları kırmızı kodla uyardı! Açtı ağzını yumdu gözünü...

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bağcılar’da 125 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Tatar tarafından açıldı. 

Gebze-Darıca Metro Hattı 2023'te açılıyor!

Kocaeli Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze-Darıca Metro Hattı'nın, Gebze ve Darıca arasında kalan bölümünün 2022 yılı sonunda, tamamının ise 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Darıca, modern spor tesisi için gün sayıyor!

Kocaeli Darıca ilçesine bir spor tesisi daha kazandırılıyor. Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilen spor tesisi özgün mimarisiyle göz dolduruyor. 

darıca ağız ve diş sağlığı merkezi Haberi

darıca ağız ve diş sağlığı merkezi

Kocaeli Kamu Hastaneleri 2016 Yılı değerlendirmesini yapan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Darıca halkına müjdeli haberi verdi. Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yeni hizmet binası 2017 yılı programına alındı. 60 üniteden oluşacak olan Darıca ADSM’nin binası yine aynı yerine yapılacak.


Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli Kamu Hastaneleri 2016 Yılı Değerlendirmesini Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney’in yanı sıra Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Op. Dr. M. Coşkun Güler, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin, Basın İletişim Birim Sorumlusu Merziye Portakal Kasap ve Birim Çalışanı Muharrem Demirkol...