02 / 05 / 2024

Kocaeli Devlet Hastanesi ihalesi 7 Kasımda gerçekleştirilecek!

Kocaeli Devlet Hastanesi ihalesi 7 Kasımda gerçekleştirilecek!

Kocaeli genelindeki TOKİ yatırımlarının detaylı bir şekilde ele alındığı toplantıda Kocaeli Devlet Hastanesi'nin 200 yataklı yeni binası için 7 Kasım Perşembe günü ihaleye çıkılacağı açıklandı...



Vali Ercan Topaca, AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Sibel Gönül, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ankara'da  TOKİ  Başkanı Ahmet Haluk Karabel ile toplantı yaptı. Kocaeli genelindeki TOKİ yatırımlarının detaylı bir şekilde ele alındığı toplantıda Kocaeli Devlet Hastanesi'nin 200 yataklı yeni binası için 7 Kasım Perşembe günü ihaleye çıkılacağı açıklandı.

200 Yataklı Yaklaşık 2 saat süren toplantıda; Kocaeli'deki TOKİ yatırımları ile yeni projeler detaylı şekilde ele alındı. Görüşmede Derince'deki askeri hastane, Doğu Kışla'daki askeri alan gibi ilimizdeki arazilerin durumu da değerlendirildi.

AKP'li milletvekili Fikri Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, toplantı öncesinde birlikte görülüyor. İhalenin 7 Kasım Perşembe günü saat 14.00'te Ankara'daki TOKİ binasında yapılacağı bilgisini verdi.


Bizim Kocaeli

Geri Dön